Annoncørbetalt indhold

7 gode råd til når du skal indrette dit køkkenalrum

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Det smarte ved et køkkenalrum er de dobbelte funktioner, men samtidigt er det også det der gør det svært at indrette et køkkenalrum. Læs med her, og bliv inspireret til hvordan du indretter dit køkkenalrum.

Har du pladsen til et køkkenalrum?

Annonce

Hvis køkkenalrummet skal fungere ideelt, skal der være god plads i det. Der skal typisk være plads til mere end et køkken og et spisebord, og derfor kræver det flere kvadratmeter. Hvis de ligeledes skal fungere som legestue eller arbejdsplads, er det også vigtigt at der er plads til det. Udover at der skal være plads nok, er det derfor også en idé at have skabe og skuffer, hvor computere, bøger eller legetøj kan lægges ned, når der er behov for bordplads.

Indret køkkenalrummet i afdelinger

For at udnytte pladsen bedst muligt, er det en idé at indrette køkkenalrummet i forskellige afdelinger. F.eks. kan du have spisebordet i nærheden af køkkenet, så du ikke skal være bange for at for at falde over bøger eller legetøj, når du går fra spisebordet og hen til køkkenet.

Sørg for at der er et godt lys

Lys gør meget for ethvert rum, og et godt lys vil naturligt får rummet til at virke større. Overvej både hvilket lys du skal have til spisebordet, men også hvilket lys du skal have i køkkenafdelingen. Her skal det være tilpas skarpt, så du kan se på maden mens du kokkererer.

Tænk over dine vaner, når du bygger køkkenalrum

Når du begynder at tænke over dit nye køkkenalrum, skal du huske hvad du i praksis har brug for. Rummet skal nemlig passe til de vaner, for at det fungerer bedst i praksis. Inden du river det gamle køkken ned, kan du derfor tænke over, hvordan du bruger køkkenet nu, og overveje, hvad du ville ønske du havde. Måske er det flere stikkontakter, måske er det bedre lys ved spisebordet.

Vælg materialer der passer til jer

Det er vigtigt at overveje, hvilke materialer man skal vælge, når man bygger nyt køkken. Nogle materialer kan holde til meget uden særligt meget vedligeholdelse, mens andre kræver mere opmærksomhed. Overvej derfor, hvilke materialer der vil passe bedst ind i dit køkken og i din hverdag.

Køkkenø 

Køkkenøer er igen blevet populære, og med god grund. De åbner op for muligheden for at holde samtaler i gang, mens man laver mad, og de kan åbne køkkenet op, så det virker større. Der er mange fordele ved køkkenøen, og derfor skal du også overveje, om du skal have en til dit køkkenalrum. Ligesom resten af dit køkken skal du sørge for at det er nogle gode materialer, der passer til din stil. En robust bordplade i natursten vil sikre at din køkkenø er modstandsdygtig over ridser og slid.

Vær opmærksom på akustikken

Hvis køkkenalrummet skal fungere optimalt, er det vigtigt at akustikken i rummet er godt. Rummet kan hurtigt gå fra at være et hyggeligt sted, hvor man kan samles, til et rum, hvor man ved at der er støj og larm. Hav derfor akustikken i tankerne, når du vælger gulv, køkkenmaterialer og andet, der kan have noget at sige. Nogle gange kan gulvtæpper eller gardiner hjælpe på akustikken.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.