Annoncørbetalt indhold

Bedemand på Amager tilbyder professionel og individuel støtte ved dødsfald

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Amager Begravelsesforretning har opbygget et godt ry for sin venlige service og personlige håndtering af både den afdøde og deres pårørende. De tager sig tid til at tale med de pårørende om deres ønsker for ceremonien, fra detaljerne i den religiøse seance til blomsterarrangementer, der skal bruges som kistepynt og på gravpladsen. Bedemanden hjælper de pårørende igennem hele processen fra start til slut.

Udover at hjælpe den pårørende med at få ordnet de praktiske ting i forbindelse med begravelsen, så er bedemanden også en tryg samtalepartner igennem forløbet, som kan hjælpe dig med at føle mere ro og overskud i forbindelse med beslutningerne op til begravelsen.

Annonce

Med de mange års erfaring som Amager Begravelsesforretning har på bagen, så er bedemændene på Amager vant til at håndtere begravelser og det ansvar som foreligger – både i forhold til den afdøde, men også overfor den sorgramte. Du er derfor altid i trygge rammer hos Amager Begravelsesforretning.

Afdøde er ikke medlem af folkekirken – hvad gør jeg?

Hvis du står i den situation og afdøde ikke er medlem af folkekirken, så er det ikke noget at være bekymret over, fordi kirkegården er en begravelsesplads for alle, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej. Der hvor situationen er anderledes for en afdød uden medlemskab af kirken, det er selve ceremonien eller højtideligheden.

En person uden medlemskab af folkekirken må ikke afholde en ceremoni indenfor kirkens fire vægge. Det kaldes derfor en borgerlig begravelse. Du har mulighed for at afholde ceremonien i private hjem eller hos din lokale bedemand.

Uanset hvordan du ønsker den borgerlige begravelse, så er bedemanden på Amager klar til at rådfører dig og hjælpe dig igennem hele processen. Ta’ kontakt allerede i dag, hvis du har spørgsmål i forbindelse med begravelsen.

Begravelsesopsparing igennem Elysium

I nogle tilfælde har den afdøde allerede gjort sig nogle overvejelser i forbindelse med sin begravelse, og hvordan den skal betales. En begravelse er nemlig en dyr post at overlade til sine nærmeste, og derfor har mange ældre gjort sig denne overvejelse, sådan så de kan aflaste deres nærmeste. Hvis den afdøde har oprettet en opsparing i forbindelse med sin begravelse, så vil den overgå til Amager Begravelsesforretning eller den begravelsesforretning du har valgt. Og så varetager bedemanden opsparingen og trækker det fra de udgifter der forekommer i forbindelse med begravelsen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.