Annoncørbetalt indhold

Burchhardts Begravelsesforretninger – din bedemand i Tårnby

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Søger du en bedemand i Tårnby? Så er der god grund til at vælge Burchhardts Begravelsesforretninger, som har lokationer i både København S, København K og Kastrup, og som derfor nemt og hurtigt kan nås fra Tårnby.

Bedemand med døgnbemanding

Annonce

Det kan være praktisk med en bedemand, du kan træffe på alle tider af døgnet, og sådan en får du med Burchhardts Begravelsesforretninger. Her kan du være sikker på, der altid sidder en bedemand klar ved telefonen, uanset hvornår på døgnet du har brug for ham eller hende. I en svær tid kan du her få den støtte og omsorg, du har brug for. Under det indledende møde vil alle muligheder blive præsenteret, så du kan være sikker på, at afskeden bliver helt i overensstemmelse med dine eller afdødes ønsker.

Der er meget at tage stilling til, når et menneske går bort. Hos Burchhardts Begravelsesforretninger kan du få hjælp til at træffe de beslutninger, der skal tages, og i det omfang, du har brug for. Burchhardts Begravelsesforretninger er også åbne for henvendelser, hvis du blot har spørgsmål, du gerne vil have svar på, eller hvis du gerne vil planlægge din egen begravelse.

Hos Burcchardts Begravelsesforretninger har de indgået et partnerskab med Growing Trees, som har gjort det til deres mission at plante skove med henblik på at sikre grundvandet og reducere global opvarmning.

120 år gammel bedemandsforretning

Burchhardts Begravelsesforretninger er en familiedrevet forretning, som blev grundlagt tilbage i 1888. Forretningen drives i dag af Connie Burchhardt og hendes sønner Michael og Kenneth. De mange års erfaring kommer dig til gode. Du kan blandt andet få hjælp til:

·Afhentning af dødsattest og udfyldelse af dødsannonce

·Anmeldelse til begravelsesmyndighed

·Valg af og bestilling af kiste, ligklæder, urne, dekorationer og blomster

·Bestilling af organist, kor eller solist

·Transport med rustvogn

·Kontakt til fagforening, sygeforsikring m.fl.

·Rådgivning ved borgerlige højtideligheder

·At besvare eventuelle spørgsmål, du ellers måtte have

Hvis du søger en bedemand i Tårnby eller omegn, så er der god grund til at tage kontakt til Burchhardts Begravelsesforretninger. Her kan du og din familie få hjælp i en svær tid samt til at planlægge en både smuk og mindeværdig afsked med dine kære. Hvert menneske er unikt, og derfor er hver begravelse det også. Du vælger selv, om samtalerne skal foregå i en af forretningerne, i dit eget hjem eller et helt tredje sted.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.