Annoncørbetalt indhold

De 10 Bedste Sportsbarer i København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes mange gode steder at se sport på en bar i den danske hovedstad. Du kan især tage på mange fede steder i Indre By i hjertet af København. Nedenfor har vi indsnævret til ti sjove steder, hvor du kan se fodbold og anden sport på storskærmene.

Følg Chelsea På Cafe Guldhornene

Annonce

Du kan først og fremmest tage på den festlige bodega Cafe Guldhornene. Det er stambar for de danske Chelsea fans, og derfor er der naturligvis fokus på London-klubbens kampe. Mange af The Blues fans kombinerer sportsvæddemål på betting odds hos MrGreen med at se bold med vennerne og veninderne på Cafe Guldhornene.

De viser naturligvis ikke kun Chelsea-kampe. På Cafe Guldhornene kan du også se andre kampe i Premier League og Champions League. Desuden viser, at de danske landsholdskampe, og når andre nordiske lande spiller landsholdsfodbold.

Ørsted Ølbar Med Mikrobryg

En anden hyggelig sportsbar er Ørsted Ølbar. Her kan du selv spille bordfobold og se sport på storskærmene. De viser primært fodbold på storskærmene med Premier League, Superligaen, Bundesligaen og La Liga. På deres Facebook er de aktive med at annoncere, hvilke øl du kan nyde på nuværende tidspunkt samt at lægge det kommende sportsprogram op.

Sport Ligger i Navnet Hos Pub Og Sport

Du kan også tage et smut forbi Pub & Sport, som meget åbenlyst er en sportsbar. På deres hjemmeside kan du danne et overblik over, hvilken sport de viser i dag og i morgen. Her er der også fokus på fodbold. De viser primært kampe fra La Liga i Spanien, Serie A i Italien, Bundesligaen i Tyskland, den danske Superliga samt engelsk fodbold med FA Cup, Premier League og meget mere.

Den Hyggeligste Sportsbar Er Barkowski

På Nørre Farimagsgade finder du den hyggeligste sportsbar i form af Barkowski. Du kan spille bordfodbold og pool. Der er også muligheder for at spille dart og backgammon. Desuden kan du se fodbold på storskærmene. På baren fokuserer de især på FCK-kampe samt landsholdskampe med de danske landsholdsspillere på banen.

Copenhagen Corner i Parken

De fleste FCK-fans mødes dog på Copenhagen Corner i Parken. Det er en sportsbar md fladskærme, hvor du kan se fodbold live. Desuden er der sjove muligheder for at spille Dart og Billiard. De har endda en boksemaskine, og ligeledes er der muligt at spille bordfodbold og endda beerpong i kælderen.

Berliner Bar Med Tysk Fokus

På Gammel Kongevej kan du slå turen forbi Berlin Bar. Her kan du prøve at smage på intet mindre end 150 forskellige øl. De er ikke overraskende mest af alt tyske. Desuden er der også fokus på tysk fodbold med Bundesligaen. Hvis du ønsker at se det tyske landshold spille fodbold, er det også oplagt at gøre det på Berlin Bar.

Amager Pub Regerer På Amager

En af de mest populære sportsbarer på Amager er Amager Pub. Den ligger på Amagerbrogade og er en del af Hotel Amager. Her er der syv skærme, hvor du kan se sport. På Google roses de blandt andet for det lækre udvalg af øl og de store Tv-skærme, hvor der vises live fodbold. Desuden kan du på lækker mad, som også kan være vigtigt, hvis du spiser, mens du ser bold.

Cafe Midtown Har Lidt Af Det Hele

På Nørre Voldgade kan du slå turen forbi Café Midtown, som ligger i hjertet af den danske hovedstad. Her er der plads til omkring 80 personer, så der er tale om et lille og hyggeligt sted. Det er en cocktailbar, hvor bartenderne serverer lækre drinks. Desuden er der tre storskærme til at se sport med den hyggelige atmosfære.

Skandinaviens Største Pub Med The Old Irish Pub

Det er også værd at nævne The Old Irish Pub. Her er der tale om den største pub i Skandinavien. Her kan du spise god mad, nyde lækre øl, høre live musik og se sport live. De viser især mange fodboldkampe på storskærm, som I kan samles til at se.

Irish Pub Med Meget Mere End Fodbold

De fleste sportsbarer i København viser primært fodbold. Du kan dog også tage på The Globe Irish Pub. De viser blandt andet live rugby, hvis du er til den slags sport. Desuden viser de også fodbold med et primært fokus på den danske Superliga samt Premier League i England.

Når du klikker dig ind på deres hjemmeside, kan du tjekke kalenderen for, hvilken sport de vil vise i de kommende dage. Der kan du også se, at der er dage med live musik, og du kan endda prøve at være med i pub quiz, hvis du har lyst til at gøre det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.