Annoncørbetalt indhold

De bedste teambuilding aktiviteter i Københavnsområdet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Der findes flere fordele ved at vælge teambuilding aktiviteter når arbejdspladsen på regulær basis skal tømres sammen; det er en måde hvor kollegaer i mellem kan lære hinanden at kende i andet end arbejdsmæssige situationer. Et teambuilding event skal både planlægges og organiseres, helst med en kreativ og sjov vinkel, da der oftest findes mange forskellige personligshedstyper som skal passe sammen.

Københavnsområdet er et område med en masse muligheder når det kommer til aktiviteter, og der vil altid være mulighed for at finde en eventtype som passer godt til arbejdspladsen.

Annonce

Her findes tre idéer til hvordan man med en kreativ tilgang kan få et anderledes teambuildingevent stablet på benene.

1. Der findes ofte nye trends indenfor eventplanlægning og organisering, men denne her aktivitet går langt tilbage, og bliver brugt til både børn og voksne. Og hvilken traditionel aktivitet kan det være?

Skattejagt! På en skattejagt skal deltagerne i denne sammenhæng finde udvalgte genstande eller opgaver hvor de får et praj til den næste post, som leder dem til deres næste opgave. Holdene tjener point til deres hold ved hver post. Her kommer konkurrencemenneskerne til at brilliere, og denne leg kan godt overraske. Det er nemlig slet ikke sikkert at det er den kollega som alle havde troet ville være konkurrencemenneske, som i kampens hede er den mest frembrusende.

2. Hvordan håndterer man forskellige personlighedstyper til et teambuildingevent?

Det gør man ved at planlægge at alle kollegaer skal forsøge sig at lege med i spillet Rolleombytning: Et spil, hvor deltagerne bytter roller med de andre på holdet og lærer om kollegers arbejdsopgaver og ansvarsområder. Spillet kan skabe forståelse kollegaer i mellem, være enormt lærerigt, og sætte et perspektiv på tilværelsen.

3. Flere idéer til kreative arrangementer?

Jokeren: Et teambuildingevent skal være succesfyldt, og den bedste måde at garantere succes på er ved at vælge jokeren, og efterlade ansvaret til de professionelle.

Da der er mange ting som skal koordineres, planlægges og til sidst gå op i en højere enhed, kan det være rart med lidt hjælp fra et eventbureau i København, som kan skræddersy teambuilding aktiviteter, og stå for alt det praktiske. Det kan være man vælger at arrangere et firmaevent i stedet, så man kan koble teambuildingdelen og festen sammen.

Muligheder er der mange af, og der er mange måder at gøre det på. Om man vælger et eventbureau, eller i stedet finder på sine helt egne aktiviteter, er helt op til den enkelte arbejdsplads.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.