Annoncørbetalt indhold

Derfor skal dine terrassebrædder vælges med omhu

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du intentioner om at etablere en ny terrasse derhjemme, er du næppe i tvivl om, at dine muligheder er mange, når det kommer til købet af terrassebrædder.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu. Tager du dig ikke tid til at gøre dette, er der en risiko for, at du får købt helt forkerte brædder til din terrasse.

Annonce

I forbindelse med dette valg er der flere parametre, der er vigtige at have fokus på, da de har indflydelse på, hvorvidt en given type terrassebrædder er det rette valg for dig.

Stor forskel på udseendet af dem

Først og fremmest er der stor forskel på udseendet af de mange terrassebrædder. Det betyder, at det ikke er alle, der har et udseende, der appellerer til dig.

Ydermere skal du selvfølgelig også sikre, at brædderne harmonerer med dine havemøbler, bolig samt andet træ i haven. Det er derfor ikke tilstrækkeligt, at brædderne er pæne i sig selv.

Desværre begår mange den fejltagelse, at de køber terrassebrædder, uden at forsøge at visualisere, hvordan de vil tage sig ud, når de først er blevet anvendt til en terrasse derhjemme.

Vær opmærksom på bræddernes krav til vedligeholdelse

Ikke alle terrassebrædder har lige stor krav til vedligeholdelse. Ser du dig helst fri for at skulle brug for meget tid på det, kan det derfor sagtens lade sig gøre.

Det kræver dog, at du får købt brædder, der ikke kræver det store, når det kommer til vedligholdelse. Dem er der mange af på det danske marked, men Thermowood terrassebrædder er et godt bud.

Ønsker du helt at undgå vedligeholdelse, bør du gå efter brædder i trækomposit. De kræver nemlig ikke andet, end at du holder dem rene, hvorfor du kun skal svinge kosten i ny og næ.

Forventet levetid er et vigtigt aspekt

Da du næppe har lyst til at skulle genetablere din terrasse om fem år, er levetiden også et væsentligt parameter. Det er nemlig ikke alle terrassebrædder, der har en lige lang levetid.

Fælles for de fleste brædder er, at deres levetid bliver væsentligt forringet, hvis ikke de vedligeholdes. Du kan derfor også selv gøre noget for at forlænge bræddernes levetid.

Dette ændrer dog ikke på, at der findes brædder, der har en længere levetid end andre. Du gør derfor klogt i at være opmærksom på dette, når du skal vælge blandt de mange muligheder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.