Annoncørbetalt indhold

Det skal du vide om et forbrugsregnskab

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du er lejer eller udlejer, er det vigtigt, at du har styr på forbrugsregnskabet for din bolig. Et forbrugsregnskab er en opgørelse, der viser, hvor meget vand, varme og el, du har brugt i regnskabsåret. Dog er el i mange tilfælde ikke en del af forbrugsregnskabet, fordi de fleste har en separat aftale med deres eget elselskab. Forbrugsregnskabet skal altid være skriftligt, og det indeholder blandt andet oplysninger om din andel af de samlede forbrugsudgifter, oplysninger om dine muligheder for at gøre indsigelse mod selve forbrugsregnskabet samt oplysninger om, hvornår din udlejer har modtaget opgørelsen, hvis du er lejer.


Annonce

Hvad bruges et forbrugsregnskab til?


Hvis du er lejer af en bolig, betaler du aconto til vand og varme, som udlejer opkræver forud sammen med huslejen hver måned. Aconto er en afregningsmetode, der bruges, når det er usikkert, hvor meget du egentlig skal betale for en bestemt ydelse. Når du betaler aconto, har du dermed også ret til at modtage et forbrugsregnskab én gang om året, hvor dine månedlige betalinger sammenholdes med dit faktiske forbrug. Det er derfor afgørende, at du modtager præcis data om dit faktiske forbrug, så du kan få et eventuelt overskydende beløb tilbage, eller om du skal opkræves tillægsbetaling. En virksomhed som Brunata.dk tilbyder nøjagtige forbrugsregnskaber, der giver dig et overskueligt og nøjagtigt overblik over dit forbrug, og de leverer regnskaberne til tiden. Nogle af de services, som Brunata yder i forbindelse med et forbrugsregnskab, er registrering af acontobeløb, registrering af udgifter, kvalitetskontrol af regnskabet samt sikkerhed og dokumentation for, at forbrugsregnskabet udarbejdes i overensstemmelse med lovgivningen på området.


Hvilken leverandør skal du vælge?


Vi har nu beskrevet, hvorfor det er vigtigt at få målt og opgjort dit faktiske energiforbrug så præcist som overhovedet muligt. På samme måde er det også vigtigt, at du får valgt den rette leverandør af forbrugsregnskabet, hvor kundeservicen er god, regnskabet er overskueligt og du føler dig retfærdigt behandlet. Som vi nævnte ovenfor, er Brunata et godt valg af leverandør. Brunata er nemlig en dansk virksomhed, som har mere end 100 års erfaring inden for optimering af boligers energiforbrug. Selvom Brunata er dansk, er den samtidig en del af en større koncern, der er til stede i mange andre lande. Brunata blev nemlig opkøbt af den tyske familiekoncern Minol tilbage i 2018 og er nu en stor del af en af de førende virksomheder i branchen. Udover at levere præcise forbrugsregnskaber tilbyder Brunata også en række andre services, der hjælper lejere, beboere og administratorer med at udnytte deres energiressourcer bedst muligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.