Annoncørbetalt indhold

Dyr varmeregning? Derfor kan en loftisolering betale sig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du spærrede øjne ekstra op, sidste gang du kiggede på din varmeregning, er du ikke den eneste. Danskere over hele landet oplever i disse tider historisk høje varmeregninger, og det er noget, der kan mærkes i de danske budgetter.

Derfor kan det være en god idé at kigge på, hvordan du kan skære ned for dit energiforbrug, så du skal betale mindre for varme. Med det sagt, så er du naturligvis ikke interesseret i at gennemleve vinteren i en kold og fugtig bolig, og derfor vil det for de fleste være nødvendigt at kigge efter andre løsninger.

Annonce

En sådan løsning kan være at kigge på din boligs isolering. Mange danske boliger er nemlig ikke ordenligt isolering, og hvis det også gælder for din bolig, er der stort potentiale for at spare på varmen.

Du kan nemlig komme til at spare over 25 % på dit energiforbrug, hvis isoleringen i din bolig optimeres efter de nyeste standarder. En besparelse på 25 % vil være lig med mange tusinde kroner på årsbasis, og derfor er en efterisolering en god investering for de fleste.

Mange danske boliger mangler loftisolering

Et af de steder, hvor der virkeligt kan hentes en besparelse, er ved at efterisolere dit loft. I mange ældre huse vil der typisk være meget energi at spare med en loftisolering, da den originale loftisolering enten er for tynd eller slidt.

I de ældre boliger vil der typisk kun være et isoleringslag på 50-100 mm, og det er slet ikke nok. I dag anbefales det, at loftet isoleres med et lag på 200-300 mm.

I ældre boliger kan isoleringen også have mistet sin effekt, hvis loftrummet har været brugt til opbevaring ovenpå isolereingen, eller hvis der er blevet gået på isoleringen. I disse tilfælde komprimeres isoleringsmaterialet, så det mister sin isolerende effekt.

Hvordan foregår en loftisolering?

Det er nemt og hurtigt at få foretaget en loftisolering, og det er muligt at gøre i alle boliger med et tomt loftrum, som det ser ud i det fleste danske parcelhuse. Her vil isoleringen typisk ligge åbent, og det er derfor muligt at tilføje ny isolering direkte uden stor forberedelse.

Den nye loftisolering kan sprøjtes ud direkte på den gamle isolering, og opgaven kan derfor klares nemt og hurtigt.

Typisk vil den nye isolering bestå af enten glasuld eller papiruld, mens der også vil blive installeret et materialestop for at sikre ventilation, hvis din tagkonstruktion består af træ.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.