Annoncørbetalt indhold

Er det en fordel at skifte sine almindelige autopærer ud med LED?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Udskiftning af gamle bilpærer med LED pærer er en god måde at forbedre synligheden af dit køretøj på. Fordelen ved dette er også, at du ikke blot bliver mere synlig i trafikken, når det er mørkt, men også at du får en længere levetid på dine pærer. På den måde slipper du for at skulle skifte pærer så tit.

Det gør samtidigt også, at det er mindre sandsynligt, at der pludselig ryger en pære, da LED pærer som udgangspunkt er stærkere og dermed mere holdbare.

Annonce

Hvis du overvejer at skifte dine gamle autopærer ud med LED, så skal du dog være opmærksom på, at det ikke er alle LED pærer, der er lovlige herhjemme. Hvis du vælger et sæt pærer, som ikke er lovlige, risikerer du at få en bøde, ligesom du skal ud og finde nye pærer endnu en gang. Hvis du gerne vil have hjælp til at finde lovlige LED pærer til din bil, kan du med fordel læse med i denne artikel. Vi kommer også ind på, hvor ofte pærerne skal skiftes, og hvordan du skifter bilens forlygtepærer.

Start med at tale med andre bilejere 

En stor procentdel af danskerne ejer en bil. Det betyder, at du med garanti kender andre bilejere. Det gør, at der er en stor chance for, at du kender nogen, som har stået med de samme spørgsmål som dig selv, og som derfor kan guide dig til det rigtige sted. Det kan både være familiemedlemmer eller venner, men også naboer eller kollegaer. Med så mange bilejere i Danmark er det usandsynligt, at du ikke kender andre, som har været der før dig, og som derfor kender til alle fordelene og ulemperne ved LED pærer.

LED pærer

Billede taget fra bildeleshop.dk

Hvornår skal LED pærer udskiftes?

Alle autopærer har en begrænset levetid – og det gælder også LED pærer.

Ofte vil halogenpærer have en levetid på omtrent 1-2 år, mens LED og Xenon pærer forventes at holde lidt længere, op til 2-3 år. Ønsker du derfor autopærer, der kan bruges i mange år, så skal du vælge sidstnævnte pæretyper.

Den reelle levetid afhænger dog af flere forskellige faktorer. Det er klart, at levetiden bl.a. afhænger af, hvor meget du kører. Er du ofte på farten, vil dine autopærer måske holde i kortere tid end førnævnte.

Udskiftning af LED pærer

Som hovedregel kan du selv udskifte bilens forlygtepærer såvel som bilens øvrige pærer. Det er ikke sikkert, at dine LED pærer sprænger samtidig, men de bør altid udskiftes parvis, så der opnås et jævnt lys.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.