Annoncørbetalt indhold

Få advokatrådgivning ved forældrekøb

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. 

Forældrekøb er en måde at hjælpe et ungt menneske på vej til boligmarkedet, ved at give økonomisk støtte til køb af en ejendom. Det kan være svært for unge mennesker at få råd til at købe deres egen bolig, så forældrekøb er ofte den bedste mulighed.

Der findes to forskellige former for forældrekøb, hvor der både er fordele og ulemper ved begge løsninger, hvilken løsning der er den rigtige, kan godt variere fra person til person. Derfor vil vi altid hos Frederiksberg Boligadvokater rådgive vores kunder til, at rådfører sig hos os eller en anden erfaren advokat inden de træffer en endelig købsbeslutning.

Annonce

Selvom et forældrekøb grundlæggende er det samme som et almindeligt boligkøb, så er der nogle få aspekter som er afvigende. For eksempel skal man forholde sig til udlejning, finansiering og beskatning, da et forældrekøb er en bolig du ikke selv ville skulle bebo.

Hos Frederiksberg Boligadvokater er vi eksperter i forældrekøb, og vi har mange års erfaring indenfor rådføring, du kan derfor altid kontakte os om dine overvejelser i forbindelse med et forældrekøb.

Hvem skal stå som ejer af boligen ved forældrekøb

Der findes to forskellige former for forældrekøb. Den ene er, hvor du som forældre står som ejer af boligen, og den anden er, hvor den unge selv står som ejer af boligen. Hvis du vælger den første mulighed, hvor du som forældre ejer lejligheden, så skal dit barn være lejer af boligen. Der er derfor nogle beskatninger, som man skal være særlig opmærksom på, både i forhold til indtægten ved udlejning og ved eventuelt salg med overskud.

Skal dit barns lejlighed købes som huskøb eller ejerlejlighedskøb? Eller måske skal det købes som andelsboligkøb? Det kan være svært at vide hvilken løsning man bør gå med, så hos Frederiksberg Boligadvokater får du lidt rådgivning om forældrekøb.

Bliv klogere på dine købsmuligheder før du handler

I det moderne samfund har mange af os muligheden for at købe egen bolig. Men hvad skal du gøre, hvis du ikke har råd til at købe en helt ny lejlighed? Forældrekøb og andelsboligkøb er to af de muligheder, som kan være relevante for dig.

Forældrekøb er den mest populære løsning til dem, der ønsker at få etableret deres boligsituation hurtigt. Det er muligt at købe en eksisterende bolig fra dine forældre, hvilket ofte sparer dig for tiden og udgiften ved en omfattende bolighandel. Her er det vigtigt at vide, at selvom forældrekøbet kan være en god løsning for nogle mennesker, så bør man aldrig haste ind i et sådant køb uden først at have rådført sig med en finansiel rådgiver.

Kom godt i gang med dit boligkøb og kontakt Frederiksberg Boligadvokater for professionel rådgivning via telefon: 3110 0810 eller mail: info@fb-a.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.