Annoncørbetalt indhold

Få et (næsten) nyt køkken med Nygammelt Køkken ApS

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. 

Et køkken er husets centrum for de fleste familier, fordi det er her, hvor de fleste timer bliver brugt. Det er i de sidste mange år blevet særligt populært at have et såkaldt køkkenalrum, sådan så man kan lave mad samtidigt med at børnene laver lektier. Et stort åbent køkken er også et godt samtalerum, når du har gæster på besøg eller skal have gennemgået dagens strabadser fra ægtefællen og børn.

Det kan derfor godt være fristende at drømme om et nyt skønt køkken, fordi det gamle ikke længere matcher ens stil eller trends indenfor køkkener. Dog er et køkken også en af de dyre investeringers poster. Men det behøver faktisk slet ikke at være sådan; med Nygammelt Køkken Aps kan du få et nyt og friskt køkken uden det koster en bondegård.

Annonce

Hvis du nøjes med at skifte de udskiftelige dele i et køkken, som fx køkkenlåger, bordplade, vaske og armaturer, så har du allerede et køkken, der ikke er til at genkende. Og så spare du en masse penge, fordi du bibeholder køkkenfundamentet. Hos Nygammelt Køkken kan du bestille alle de dele du ønsker til dit (næsten) nye køkken, og så bestemmer du helt selv, hvad for et design henholdsvis låger, bordplade og armaturer skal have.

Dit nye køkken starter med en køkkenrenovering

Med en køkkenrenovering kan du spare mange penge, og du bestemmer selv om du vil stå for køkkenprojektet selv, eller om du ønsker hjælp til montering af Nygammelt køkkens erfarne køkkenmontør.

Når du vælger en køkkenrenovering frem for en total udskiftning af køkkenet, sparer du ikke kun på pengene du sparer også på ressourcer som i sidste ende gavner miljøet! Og det er jo en win-win situation. Derfor vil Nygammelt Køkken ApS altid anbefale en køkkenrenovering frem for en total udskiftning. I mange situationer opleves det også at kunderne er tilfredse med deres eksisterende køkkenindretning, det er bare designet der ikke længere fungere.

Kontakt Nygammelt Køkken og få en professionel køkkenkonsultation

Inden dit køkkenprojekt starter, så er det en god ide at kontakte en køkkenekspert fra Nygammelt Køkken, sådan så du kan blive rådført ordentligt. Her kan du få gode råd og vejledninger i forbindelse med valg af nye køkkenlåger, som ville passe godt til dit eksisterende køkken. Det kan også være bordpladen, som du har nogle spørgsmål til, fordi den skal passe til en speciel køkkenform.

Uanset, så er du altid mere end velkommen til at kontakte Nygammelt Køkken ApS på enten mail: info@nygammelt.dk eller telefon: 38791614

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.