Annoncørbetalt indhold

Fibernet eller bredbånd?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være svært at vurdere, hvilken internetforbindelse man skal vælge, når der skal være internet derhjemme. Fibernet og bredbånd er ofte begreber, man hører hos de enkelte internetudbydere, men hvad er egentligt forskellen?

Den primære forskel på bredbånd og fibernet er hastigheden, hvilket skyldes de kabler, som internettet leveres gennem. Fibernet leveres gennem et fiberkabel, hvor et almindeligt bredbånd leveres gennem kobberledninger eller via tv-kablerne.

Annonce

Det betyder, at den mængde data, som du kan modtage med dit bredbånd, afhænger af bredbåndets båndbredde. Omvendt transporterer fibernet data gennem et lyslederkabel, som ved lysets hast kan levere data hurtigere, end vi har været vant til før.

Hvad er bredbånd?

Bredbånd er et begreb, der dækker over den teknologi, som gør dig i stand til at sende og modtage data på en bred mængde frekvenser. Det bruges primært til dataoverførsel, hvilket er det vi kender fra internetforbindelsen

Der findes overordnet set 3 forskellige typer bredbånd:

1.     Mobilt bredbånd

Ved et mobilt bredbånd leveres internettet typisk gennem en router. Ved denne løsning er der flere, som kan bruge internettet samtidigt. Det mobile bredbånd kan også leveres gennem et USB-stik, som har et indbygget modem, der opfanger signaler og sender dem videre til din computer.

2.     Bredbånd via kabel-tv

Ved denne løsning modtager du dit internet signal gennem det stik, som også leverer dit tv-signal.

3.     Bredbånd via telefonstik

Med bredbånd via telefonstik bliver dit internet leveret gennem det telefonstik, som er lagt ind i dit hus eller din opgang. Mange boliger i Danmark er bygget med telefonstik, og denne bredbåndsløsning er derfor også meget udbredt.

Hvad er fiber?

Fibernet er en nyere teknologi sammenlignet med eksempelvis bredbånd. Fordi teknologien bygger på lysledere, bliver data transporteret i et lukket system og ved lysets hastighed. Det gør, at der kun vil være et lille tab af data, hvilket giver dig en stærk, hurtig og stabil internetforbindelse

En af de største fordele ved fibernet er adgangen til symmetrisk internet. Betegnelsen dækker over en internetforbindelse, som har ens upload- og downloadhastighed. For dig betyder det, at hele familien kan være online samtidig, uden hastigheden eller ydeevnen påvirkes.

Hvilket internet skal jeg vælge?

Det er svært at give et endegyldigt svar på, hvilket internet du skal vælge, da det kommer an på jeres individuelle behov. Derudover afhænger det også af, hvilke løsninger der er tilgængelige, hvor du bor.

Hos Waoo kan du tjekke om du kan få fibernet på din adresse. Waoo er kåret til Danmarks bedste internet 11 år i træk og tilbyder forskellige fibernet-løsninger, som dækker alle dine internetbehov. Med fibernet fra Waoo få du desuden hastighedsgaranti. Det betyder, at du med sikkerhed får den internethastighed, som du betaler for - og endda til en fordelagtig pris.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.