Annoncørbetalt indhold

Find et fællesskab på Islands Brygge

pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Trænger du til at prøve noget nyt? Nogle gange har man lyst til at kaste sig ud i noget, man slet ikke har prøvet før, bare for at skabe lidt adspredelse og få nogle oplevelser. For nogle er den slags oplevelser at tage ud at rejse – men for andre er det nærmere, at man finder en ny base. Hører du til i den sidste kategori? Måske I har været ved at kigge på de forskellige muligheder for boliger, der findes. Der er mange ting, man skal tage højde for.

En af tingene er naturligvis beliggenheden. Man kan ændre meget på en bolig – men beliggenheden er fast, så det handler om at slå sig ned et sted, hvor man kan se sig selv. Islands Brygge kunne her være et rigtig godt bud. Du er tæt på alt det liv, der er i København, samtidig med at det er et trygt område med masser af grønne områder, parker og muligheder for indkøb. Se mere her: Islands Brygge Lejeboliger. Her får I lejeboliger, der skiller sig lidt ud fra det sædvanlige.

Annonce

Kom tæt på dine naboer

Sætter du pris på godt naboskab og muligheden for at lære dem i nærområdet at kende? Mange unge bor i dag i bofællesskaber og kollektiver, men det er ikke lige så mange, der fortsætter med det senere i livet – men hvorfor egentlig ikke? Her finder du lejeboliger, der er eksklusive og har rigtig meget at byde på. I får muligheden for at indrette det, som I gerne vil, så I virkelig kan føle jer hjemme.

Samtidig er der tale om et bofællesskab, hvor der er masser at tage sig til med de andre, der er i samme kompleks og fællesskab, så I virkelig kommer til at kende jeres naboer godt. Det giver en helt anden følelse af hjemlighed, så I kan få en fornemmelse af, at det er det rigtige sted, I har valgt. Der vil formentlig være andre familier i cirka samme konstellation som jeres, så uanset om du er alene, eller I er et par eller børnefamilie, kan I med garanti finde nogle, I klikker godt med.

Hvad afgør beliggenheden?

Måske Islands Brygge ikke tidligere har været på radaren for jer – men det kan den måske komme? Der er mange ting at tænke på, når man vælger beliggenheden. Ønsker I for eksempel at komme lidt tættere på arbejdspladsen rent geografisk? Det er ikke sikkert, det er noget, I tidligere har vægtet specielt højt, men for mange betyder det enormt meget at kunne bruge sin fritid på det, man gerne vil, frem for transport.

Har I børn er det desuden en rigtig god idé at vælge et område, der både er tæt på skole samt fritidsaktiviteter. Det gør måske også, at børnene har mulighed for selv at cykle til og fra, og I får mulighed for at udbygge jeres sociale netværk. Det er skønt at kunne bruge tiden med familien på den måde, når I har en god hjemmebase.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.