Annoncørbetalt indhold

Flere danskere går på kompromis med kvaliteten, når de køber tyverialarm

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Antallet af indbrud i Danmark er markant højere end i både Sverige og Norge

Det skyldes bl.a., at danske boligejere mangler generelt kendskab til gode metoder til at undgå tyveri i boligen. I forhold til andre lande, er danskerne derfor heller ikke så flittige til at sikre deres boliger med tyverialarmer, videoovervågning, ekstra låse og lignende. Og når de så gør det, vælger mange ofte gør-det-selv-modellen - dette kan være en udfordring når det drejer sig om tyverialarmen.

Annonce


Vælg en forsikringsgodkendt løsning

En effektiv og pålidelig tyverialarm er en god investering i din sikkerhed. Udover den præventive effekt kommer ikke blot muligheden for at reagere under indbruddet, men en effektiv alarm kan også optimere efterfølgende forsikringssager.


“Med en tyverialarm fra en forsikringsgodkendt alarminstallatør er du sikker på, at alarmen efterlever alle krav og regler hos forsikringsselskaberne. Samtidig undgår du uheldige situationer i den efterfølgende forsikringsproces,” forklarer Thomas Bagger, der er indehaver af Bagger Låse & Alarm A/S.


For mange danskere køber løsninger, der ikke er omfattende nok, men mangler afgørende funktioner. Det skyldes bl.a., at disse løsninger ofte kræver, at kunden selv sætter systemet op.


Thomas Bagger er tilhænger af “gør-det-selv”-bølgen, men mener ikke, at den bør sprede sig til danskernes sikkerhedsforhold.


“Det er vores erfaring, at ethvert hus har forhold, der kræver særlig opmærksomhed. Derfor kræver et effektivt alarmsystem også professionel opsætning. Man bør ikke gå på kompromis med sin sikkerhed, og kyndig vejledning, produktkvalitet og opsætning bør derfor være at krav, man stiller sig selv,” uddyber Thomas Bagger.


På vej i den rigtige retning

Thomas Bagger er dog ikke i tvivl om, at vi er på vej i den rigtige retning. Flere og flere danskere køber nemlig alarmsystemer, og det har bl.a. bidraget til nedgang i den danske indbrudsrate.


“Den øgede interesse for sikring er særdeles positiv i forhold til de ellers kedelige statistikker for danske husstande. Vi er på vej hen, hvor vi bør være, og mange danske hjem har ikke langt til optimale sikkerhedsforhold,” forklarer Thomas Bagger.


Med omkring 14.000 inbrud i private boliger i 2021, er Danmark stadig et af de lande i Europa med flest indbrud pr. indbygger. Der er dog heldigvis sket meget de sidste par år, hvor Danmark for få år siden oplevede over 30.000 indbrud om året. Med det større fokus på tyverisikring his private og mange virksomheder, så er Thomas Bagger sikker på at antal af indbrud inden for en årrække godt kan komme ned under 10.000 indbrud om året i Danmark. En målsætning som vil være til gavn for alle - undtagen tyven...

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.