Annoncørbetalt indhold

Forfriskninger, der passer perfekt til dit bryllup

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du sammen med din udkårne skal holde bryllup, er det vigtigt at have de rette forfriskninger til gæsterne. Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige menu og kombinere den med drikkevarer, der passer perfekt til den smagsoplevelse, Heldigvis er der nogle tommelfingerregler, du kan bruge: til snacks eller tapas kan det anbefales at servere lette drikkevarer herunder mousserende vine eller kølig hvidvin. Hvis gæsterne skal have en velkomstdrink, kan du vælge blandt andet champagne, cocktails eller, hvis det skal være rustikt, de lettere varianter af specialøl. Alle drikkevarerne kan selvfølgelig shines op med lidt garniture som limeskriver, rabarbersnirkler eller mynteblade. Naturligvis vil champagne aldrig fejle som velkomstdrink, fordi det er en elsket klassiker.

Sådan laver du den perfekte champagnecocktail

Annonce

En champagnecocktail er en lækker og festlig drik, som I kan servere til gæsterne når som helst. Det er en nem måde at skabe en festligt drink, som samtidig kan imponere. For at lave den perfekte champagnecocktail skal du først og fremmest have noget god kvalitetschampagne. Det er vigtigt, da det er denne, der giver smagen til din cocktail. Derefter skal du vælge, om du ønsker at tilsætte en form for sirup eller mixer, eller om den egentlig bare kan serveres, som den er. Det er også muligt at tilsætte enkelte frosne bær eller isterninger, før du hælder din champagne over dem.

Den perfekte balance mellem specialøl, vin, champagne og drinks

Det er vigtigt at finde den perfekte balance mellem specialøl, vin, champagne og drinks, når I skal holde jeres bryllupsfest. Det er ikke altid let at vide, hvad I skal købe ind af hver type drikkevarer, men der er nogle ting, kan i overveje for at sikre jer den bedste balance. I bør notere jer, hvilken type gæster der kommer til festen. Er det den traditionsrige version af festen eller en mere afslappet kærlighedsfejring? Hvis I forventer, at jeres familier og venner kommer i deres fineste skrud, så bør I fokusere på champagne og vin som de primære drikkevarer. Hvis det er en mere afslappet bryllupsfest, så kan I med fordel fokusere på specialøl og måske farverige drinks. Det er også altid en fordel at have forskellige typer øl og drinks i baghånden, så alle gæsterne har mulighed for at finde noget, de kan lide. Endelig bør I huske på at have nogle alkoholfrie alternativer til rådighed, især hvis I ved, at nogen på gæstelisten ikke rører alkohol.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.