Annoncørbetalt indhold

Giv boligen nyt liv med træmaling til indendørs brug

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du en lejlighed eller et hus i København, som du gerne vil pifte lidt op, så behøver du ikke at bruge mange tusinde kroner på at skifte dine møbler ud, gøre brug af en indretningsekspert eller renovere hele hjemmet. Du vil blive overrasket over, hvad en klat træmaling til indendørs brug kan gøre. Her i artiklen får du tre gode forslag til ting, som du nemt kan pifte op med indendørs-træmaling.

Lister, paneler og karme

Annonce

Ofte er det detaljerne, der gør den helt store forskel. Det vil gøre en langt større forskel at male lister, paneler og karme i hele dit hjem, end du lige tror.
Har du indrettet i en lys og minimalistisk stil, kan du sagtens vælge en indendørs-træmaling i en lidt friskere farve. Vælg eventuelt en farve, der går igen i boligen. Du kan for eksempel tage udgangspunkt i farver på puder, vaser, billedrammer eller noget helt andet. Så er du med til at understøtte en ensartet stil gennem hele huset. Bliver du træt af farven efter et års tid, så er det heldigvis hurtigt, nemt og billigt at male om.

Møbler i træ

Møbler i træ er især egnet til at blive malet om. Her kan du virkelig lade dine kreative sider udfolde sig, for det er kun din fantasi, der sætter grænser. Hvad med en flot, blomstret kommode til at lyse soveværelset op? Eller måske skal der ny farve på de gamle køkkenstole? Du kan få tonet træmaling til indendørs brug i næsten alle farver, så du kan ramme præcis den farve, der matcher din personlige stil og smag.

Lav, eller mal din panelvæg

Har du en panelvæg, er det helt ideelt. Har du ikke en panelvæg, er de heldigvis hurtige at opsætte. En panelvæg kan laves i alle rum. Har du endnu ikke en panelvæg, så er et godt råd at male den, inden du sætter den op. Det er nemlig langt nemmere at arbejde med træmalingen, inden du sætter væggen op.

Sådan gør du

Når du skal bruge træmaling indendørs, er det vigtigt, at du gør dit forarbejde grundigt. Maler du på træværk, der tidligere er blevet malet, skal du først bruge en grundrens og vaske af med vand. Herefter skal træet slibes ned og støvet fuldstændigt fjernes. Eventuelle huller og ridser skal spartles op, støv skal slibes og fjernes igen, og så kan du endelige påføre den nye maling.
Har træet ikke været malet før, kan du springe de første to trin over. Til gengæld skal du have fat i en god grunder og slibe en ekstra gang efter påføring, inden du kan male.
Det er ikke noget, der tager lang tid, men for at opnå det bedste resultat, er det meget vigtigt med et godt forarbejde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.