Annoncørbetalt indhold

Gode råd til at sænke energiforbruget

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi lever i en tid, hvor elforbrug og energipriser fylder meget i hverdagen. Besparelser og udnyttelse af sit forbrug er blevet et vigtigt emne hos mange danskere. Energikrisen har nødsaget folk til at tænke over deres forbrug og hvordan man eventuelt kan spare på både strøm og varme. Vi går imod tider, hvor temperaturen falder og månederne bliver mørkere. Det er typisk de måneder, hvor der bliver skruet op for varmen og tændt mere lys. Elprisen er steget betragteligt det seneste år, så det er blevet essentielt at tænke over hvornår og hvor meget energi man bruger.

Der er flere forskellige måder, at påbegynde de store besparelser på. En essentiel faktor for at sænke forbruget, er planlægning. Planlægning af ens strømforbrug kan have stor betydning. Det kan for eksempel være tidsplanlægning af hvornår man bruger opvaskemaskine eller vaskemaskine, og tænde dem de tidspunkter af dagen hvor elpriserne er lavest. Et andet vigtigt område, at spare, er på belysningen. Ved udskiftning af dine nuværende lyskilder til energibesparende LED belysning, er der mange penge at hente.

Annonce

Planlæg dit strømforbrug

Planlægningen af dit strømforbrug kan have stor betydning for dine elregninger. De høje energipriser har fået mange danskere til at vaske om natten, og generelt planlagt deres strømforbrug efter hvornår strømmen er billigst. Man kan opleve stor gavn ved at planlægge hvornår man bruger de store maskiner såsom, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Desuden vil justering af sine radiatorer derhjemme hjælpe på at sænke forbruget. Ved at indstille termostaterne ens på alle radiatorer, vil du kunne udnyttet varmen bedst muligt, og dermed også spare på varmeforbruget. I de kolde vintermåneder kan det være svært at skrue ned for varmen, men det viser sig at bare en enkelt grad koldere, kan gøre en stor forskel og spare dig for mange penge.

Skift til energibesparende belysning

Et vigtigt element, når det kommer til besparelser, er belysning. Hvis du skifter dine nuværende lyskilder ud med energibesparende LED belysning, vil du kunne mærke et markant fald i dit energiforbrug. Hos plusled finder du et stort sortiment af alt du kunne tænke dig af LED belysning, i høj kvalitet til lave priser.

De høje energiprisstigninger har gjort det nødvendig at foretage tiltag i hverdagen, der kan hjælpe os med at spare på energien. Her er LED produkter en vigtig faktor, og de er efterhånden blevet udviklet meget, og har fået et utroligt lavt forbrug og en lang levetid, sammenlignet med de traditionelle glødepærer. Så ved at skifte til energibesparende belysning kan du oftest spare mange penge, og dermed også opleve et fald på elregningen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.