Annoncørbetalt indhold

Hvis uheldet er ude: Din lokale låsesmed på Nørrebro står klar til at hjælpe dig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mejlshede Låse A/S, en del af Mejlshede Gruppen A/S, er en familiedrevet låsesmed lokaliseret på Nørrebrogade 84, Nørrebro. Med mere end 50 års erfaring i branchen, kan du stole på os, hvis uheldet er ude. Vi har +30 låsesmede på farten, så der er altid en medarbejder i nærheden af dig, når du har brug for hjælp.

Fremme indenfor 30 minutter på Nørrebro

Annonce

Grundet vores centrale placering og vores +30 låsesmede på farten, kan vi være fremme hos dig hurtigt. Faktisk i de fleste tilfælde indenfor 30 minutter. Vores låsesmede ringer altid, når de er på vej, og du har derfor mulighed for at vente på en café eller lignende i mellemtiden. Nemt og effektivt.

Låsesmed med kvalitetsgaranti

Mejlshede Gruppen A/S er medlem af Låsesmede Foreningen, Låsesmedenes Garantifond, den tyske låsesmede forening, Interkey samt den amerikanske låsesmede forening, ALOA. Vi er desuden ISO 9001 certificerede. Dette er din garanti for kvalitet, når du benytter Mejlshedes services til oplukning af lås, udskiftning eller noget helt tredje.

Vores kunder er glade og tilfredse

Vi uddanner selv vores låsesmede og netop derfor, har vi en helt særlig kultur og loyalitet. Det gør Mejlshede til en god arbejdsplads med glade medarbejdere, hvilket vores kunder mærker i vores engagerede og nærværende service. Med 4,1 stjerner på Google og 4,6 på Trustpilot er langt størstedelen af vores kunder altså glade - og det er vi glade for!

24/7 døgnvagt

Man er sjældent herre over, hvornår uheldet er ude. Derfor har vi hos Mejlshede naturligvis døgnservice, så du altid kan få akut hjælp til oplukning af din dør. Vores døgnservice gælder både på Nørrebro samt i resten af København, når situationen er akut.

Bredt udvalg af services og produkter

Vi tilbyder alt fra oplukning til udskiftning af låse og nøgler, reparationer og installation af elektronisk adgangskontrol. Lige meget hvilken slags opgave du står med, er der stor sandsynlighed for, at vi kan hjælpe dig. Helt konkret tilbyder vi bl.a. følgende services og produkter:

Services

●    Oplukning af lås

●    Udskiftning af lås

●    Omlægning af lås

●    Omkodning af lås

●    Reperation efter indbrud

●    Servicekontrakt

Produkter

●    Elektroniske låsesystemer

●    Mekaniske låsesystemer

●    Elektronisk adgangskontrol

●    Installation af dørtelefoner

●    Videoovervågning

●    Alarmsystemer

●    Dørlukkere

●    Installation af postkasse til pakker

Ring til din lokale låsesmed på Nørrebro, når uheldet er ude

Du kan ringe ind til vores hovednummer på 35 39 39 39 i alle døgnets timer, og så kommer vi ud og hjælper dig. Det er desuden muligt at betale med MobilePay.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.