Annoncørbetalt indhold

Hvordan kan du betale med kryptovaluta i København – og hvad skal du overveje, inden du vælger det?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Måske har din CBS-ven tudet dine ører fulde om kryptovaluta så længe, at du faktisk selv er begyndt at finde det interessant – eller måske har du helt fra starten selv set et potentiale for en total reform af den måde, vi håndterer vores penge på, i de decentraliserede mønter. Uanset hvad, så er det ikke til at komme udenom, at kryptovaluta spiller en større og større rolle i vores alle sammens hverdag. Men når det nu er blevet så populært, kan en helt almindelig københavner så også bruge kryptovaluta til at betale for ting ude i byen?

Kan du betale med kryptovaluta i København i dag?

Annonce

Svaret på dette spørgsmål er hverken ja eller nej. For som du nok havde gættet, så er udvalget af københavnske butikker, der tager imod kryptovaluta, stadigvæk ret sparsomt, som det ser ud i dag. Dog findes der stadig f.eks. restauranter, fitness-centre, barer o.lign., hvor du på den ene eller den anden måde kan betale med dine digitale mønter. Dette er især blevet nemmere, fordi det i dag er muligt at bruge sin krypto igennem PayPal – hvilket pludselig gør listen af butikker, du kan boltre dig i, meget længere.

Bliver krypto-betaling muligt i flere butikker i fremtiden?

Selvfølgelig kan vi godt forstå, hvis de nuværende muligheder for at betale med krypto i København ikke helt er nok til at begejstre dig. Men det betyder dog alligevel ikke, at du bør afskrive det som betalingsmulighed for altid. For som vi tidligere nævnte, så bliver krypto accepteret flere og flere steder, og PayPals nyeste skridt i denne retning er banebrydende for denne udvikling: Med lanceringen af Zettle by PayPals Tap to Pay-løsning bliver det muligt at betale kontaktløst direkte fra din PayPal-konto i alle slags butikker – både fysiske og ved levering til døren. Hvis flere københavnske butikker tilslutter sig denne nye løsning, vil det altså sige, at du vil kunne sætte din kryptovaluta ind på din PayPal-konto – og gå ud i byen og betale for din aftensmad, nye sko eller indkøb med det.

Bør du tilslutte dig betaling med kryptovaluta?

Inden du går ud og investerer i kryptovaluta, er der dog nogle overvejelser, som det er vigtigt, at du gør dig. For det første skal du sætte dig godt ind i, hvad du investerer i, for at minimere risikoen for tab. Som du kan læse mere om på https://cryptomeister.com/dk/, så findes der f.eks. mange falske krypto-børser og lignende svindelnumre i krypto-verdenen – og mister du først din nøgle, er det så godt som umuligt at få adgang til din konto igen.

Det er også let at blive begejstret over, hvor mange penge du kan tjene på ingen tid med den rette krypto-investering. Men du skal dog huske, at du selvfølgelig skal betale skat af dette beløb på samme vilkår som enhver anden indtjening – og at det kan blive uhyrligt dyrt for dig, hvis du glemmer det. Sidst, men ikke mindst, så vil du også skulle holde skarpt øje med, hvordan din valgte kryptovaluta klarer sig. Kryptovalutaers værdi er nemlig yderst flygtige, og du kan hurtigt miste mange penge, hvis du er uopmærksom.

Alt i alt er kryptovaluta bestemt et interessant fænomen og et spændende alternativ til bankernes traditionelle fiat-valuta – men om det er kommet til det københavnske butiksliv for at blive kan kun tiden vise.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.