Annoncørbetalt indhold

Hvorfor er Wheat-flyverdragterne blandt de mest efterspurgte?

pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Tøjmærket Wheat laver flyverdragter, der er blandt de mest populære herhjemme. Det er der især tre gode årsager til.

Når vintervejret sætter ind, så er flyverdragterne fast inventar i de danske hjem, hvor der også er mindre børn. Her er flyverdragterne nærmest det, som børnene lever i fra oktober/november og frem til foråret melder sin ankomst.

Annonce

Ser man på antallet af søgninger, når forældre skal shoppe nye flyverdragter, så er Wheat-flyverdragterne et af de mærker, der skiller sig ud. Det er nemlig et af, hvis ikke det mest populære mærke, når de danske forældre skal finde flyverdragter.

Hvorfor er Wheat-flyverdragterne så populære hos børnefamilierne? Det er der faktisk flere gode årsager til, for Wheat laver nemlig nogle af de bedste flyverdragter, som du kan finde. Årsagerne findes i flyverdragternes tekniske egenskaber.

Wheat-flyverdragter er kendte for deres høje vandsøjletryk

Wheat-flyverdragterne er blandt de mest populære flyverdragter, når danske forældre år efter år skal klæde deres børn på i vintermånederne.

En af de afgørende faktorer er her Wheat-flyverdragternes høje vandsøjletryk, der næsten altid ligger på 10.000 mm. Et vandsøjletryk på over 8.000 mm. beskrives som være vandafvisende ved ophold i stærk regn igennem længere tid. Her er Wheat så gået skridtet længere og har valgt at lave flyverdragter med et vandsøjletryk på 10.000 mm.

Åndbarhed i topklasse

Samme tilgang har Wheat, når det gælder flyverdragternes åndbarhed. Gennemgår du sortimentet af Wheat-flyverdragter hos for eksempel Kids-world, ser du også, at flyverdragterne har en åndbarhed på 8.000 g/m2/døgn, hvilket gør dem velegnet til aktiv leg, hvor børn bliver forpustede og sveder.

Åndbarheden angiver her, hvor hurtigt vanddamp trænger igennem en kvadratmeter af stoffet på 24 timer.

Du finder sjældent åndbarhedsværdier på over de 8.000 g/m2/døgn, så også her er Wheat-flyverdragterne blandt de bedste, som du kan finde på markedet i Danmark.

Slidstærkt materiale

Meget vandafvisende og god åndbarhed er ikke det eneste, som Wheat-flyverdragterne er kendt for. De er nemlig også slidstærke. Flyverdragterne fra Wheat har som regel en slidstyrke på 50.000 gnidninger.

Stoffets slidstyrke måles ved, at du udsætter stoffet for gnidninger. Derefter måles der på, hvor lang tid der går, før man kan se mærkbare ændringer af stoffets udseende.

Skal man sammenligne de 50.000 gnidninger, som Wheat-flyverdragterne har en slidstyrke på, så kan man sidestille det med, at stof- eller skindmøbler der bruges hyppigt i offentlige rum, kræver en slidstyrke på over 30.000. Så Wheat-flyverdragterne har næsten dobbelt så høj en slidstyrke, end hvad man forventer hyppigt anvendte møbler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.