Annoncørbetalt indhold

Kia EV6 er en topmoderne firmabil

Kia EV6

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Den blev kaldt den vigtigste elbil i år, da den kom på markedet i 2021. Det er den første rene elbil fra Kia, og design, opladning, rækkevidde og udstyr spiller på denne smukke Kia EV6. Den indfriede kort sagt alle forventninger. Og det væltede også ind med priser til EV6, og for første gang nogensinde vandt den koreanske bilproducent Kia Årets Bil i Europa 2022 - også kaldet Car of the Year. Kia EV6 var også nomineret til Årets Bil i Danmark 2022, men måtte se sig slået af Hyundai Ioniq 5, der er søstermodellen til EV6. Begrundelsen for, hvorfor det netop var EV6, der løb med den prestigefyldte pris, var blandt andet, at den viser, hvor højt et niveau elbiler er nået op på.

Bilen er bygget på en helt ny og højteknologisk platform kaldet E-GMP, og ved at bygge bilen op på en ny platform designet til en elbil, er alt det overflødige væk. Den er derfor både bred og lang, og dimensionerne udnyttes maksimalt. Det giver god plads i kabinen, hvor også passagerer på bagsædet har god plads. Bagagerummet er også stort og rummeligt og er det ikke nok, kan der monteres anhængertræk, der klarer op til 1600 kg.

Annonce

Det er muligt at køre op til 528 km på en opladning, og du har dermed mange kilometer at tage af, når du skal på farten. Har du brug for at lade op, kan den lade med 800 volt ved Ultra Fast Charges, og dermed kan du hurtigt komme videre med et fyldt batteri. Udstyrsniveauet er også virkelig højt, og for mange vil standarden være nok, men derfor kan man selvfølgelig overveje at opgradere bilen for at få endnu mere lækkert udstyr. Det er også muligt at tilvælge forskellige pakker, ligesom der er et bredt udvalg af farver lige fra de klassiske sorte og hvide til blå, rød, gul og grøn.

Kunne Kia EV6 være en firmabil for dig, skal du bare få den bestilt, da der er lange leveringstider på nye modeller. Vil du ikke vente, eller er du til mere traditionelle bilmærker som firmabil, så kan du for eksempel se nærmere på en Opel firmabil, der med Grandland har et godt bud på en rummelig firmabil. Den er netop udkommet i en plug-in hybridudgave, så du får delvis elektrisk kørsel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.