Annoncørbetalt indhold

Kom ud af byen: Tag på miniferie på Bornholm

PR-foto credit

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har brug for at komme væk fra storbyens larm for en stund, bør du overveje at booke en miniferie på idylliske Bornholm. På den danske ferieø har du for alvor muligheden for at komme helt ned i tempo og opleve det autentiske øliv. Uanset hvor mange dage du bruger på Bornholm, er vi sikre på, at du får svært ved at forlade øen igen.

Sådan kommer du til Bornholm

Annonce

Det er nemt at komme fra København til Bornholm. Faktisk kan du tage turen på under fire timer. Så hvis du tager afsted om morgenen, kan du sagtens nå at være på Bornholm til frokosttid. Det bedste ved det hele er, at turen er delt op i både en bustur og en færgetur. Det får den samlede rejsetid til at føles kortere – og færgeturen kan være en oplevelse i sig selv.

Du kommer til Bornholm ved at tage bussen fra København til Ystad. Fra Ystad skal du tage færgen, der sejler til Rønne, som er Bornholms største by.

Udforsk smukke Bornholm på cykel

Det er både dyrt og besværligt at få bilen med på Bornholm. Og netop derfor er cyklen en fantastisk mulighed for at få frisk luft og opleve den bornholmske natur på første hånd. Du kan hurtigt cykle fra by til by på Bornholm, og hvis du overnatter i flere forskellige byer, kan du nå at besøge mange byer på kort tid.

Hvis du gerne vil have en ægte friluftstur, findes der også forskellige skove på Bornholm, hvor du fri kan overnatte i telt efter behov. Hvis du har et lille telt, kan du passende have teltet med på cyklen og overnatte i naturen – en både billig og oplevelsesrig rejseform.

Oplev de mange seværdigheder på Bornholm

Bornholm er fyldt med særlige seværdigheder, der ikke ligner noget, du finder på det danske fastland. En af de mest populære attraktioner på øen er Hammershus, der er lokaliseret på den nordlige del af øen. Du kan komme til Hammershus via cykel, bus eller bil.

På den centrale del af øen finder du Ekkodalen, der ligger tæt ved Aakirkeby. Ekkodalen minder ikke om så meget andet, du kan finde i den danske natur. Den specielle sprækkedal strækker sig cirka 2 kilometer, men der er rig mulighed for at vandre både gennem og udenom det naturskønne område.

I byen Østerlars, der ligger tæt på Gudhjem, finder du Østerlars Kirke, der er Danmarks største rundkirke. Kirken menes at være opført i 1100-tallet, og i dag anvendes den af øens borgere som en helt almindelig folkekirke. Dog skal du ikke snyde dig selv for en tur indenfor, hvor du virkelig kan opleve kirkens særlige struktur og flotte interiør.

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.