Annoncørbetalt indhold

Løsninger fra SALTO Systems vinder mere frem herhjemme

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Interessen for SALTO Systems løsninger stiger fortsat i Danmark

Det er ikke kun sikkerhedsbranchens folk, der er glade for SALTO Systems produkter. Private forbrugere og erhvervsvirksomheder begynder også at investere mere og mere i løsninger fra SALTO Systems, og det kan mærkes i den danske sikringsbranchen.

Annonce


En af Danmarks største sikringsvirksomheder, Bagger Låse & Alarm A/S, har netop lanceret hjemmesiden SALTOpartner.dk for at få endnu større fokus på adgangskontrol og låsesystemer fra SALTO Systems.


Thomas Bagger, der er direktør i Bagger Låse & Alarm A/S, udtaler, at han forventer en fortsat stigning i produktets popularitet blandt deres kunder:


”Adgangskontrol- og låsesystemer er noget, som forbrugerne i højere grad har i fokus. Det kan give en større fleksibilitet og en større sikkerhed frem for alt at vide, at alle sikkerhedsmæssige forbehold er taget. Det kan være svært som privatperson, men også som erhvervsejendomsejer generelt, at vide, hvor man reelt skal sætte ind for at undgå ubudne gæster, og her kommer de elektroniske låsesystemer i spil - disse systemer tager sikkerhedsforbeholdene for dem. Derfor tror jeg også, at SALTO’s XS4 låsesystemer vil blive endnu mere populære blandt vores kunder i fremtiden.”

Sikringsbranchen har blåstemplet SALTO SX4

Thomas Bagger tilføjer derudover, at forbrugerne også i høj grad vil komme til at kigge på både designet og mere bæredygtige løsninger, når de vælger deres fremtidige låsesystemer. Denne tendens giver SALTO produkter en fordel, siger han, da de udover implementeringen af den nyeste teknologi netop har fokus på sammensmeltningen af disse to ting.


Her er det nemlig meningen, at bl.a. SALTO XS4 kan tilpasses hver kunde, idet designet kan justeres i forhold til den enkelte ejendom og at produkterne leveres CO2-neutralt.

De elektroniske låse opdateres yderligere i en SALTO XS4 Original+ udgave

Selvom SALTO XS4 løsninger er faldet i god jord herhjemme, er der nu kommet en opdateret udgave, som ifølge sikringsbranchen har endnu større potentiale. Her vil forbrugerne dog stadig have den indbyggede funktion, der gør fjernåbning mulig samt tillader en forstyr-ikke-mulighed. I dette opdaterede produkt er den nyeste teknologi implementeret for at kunne følge med på de kontinuerligt voksende krav og forventninger på markedet for elektroniske låse og systemer for adgangskontrol, lyder det fra SALTO Systems officielle hjemmeside.


For selvom ingen ved, hvordan markedet ser ud i morgen, er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Gode produkter kan godt blive endnu bedre, og der statuerer SALTO et godt eksempel, lyder det samstemmigt fra fagfolk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.