Annoncørbetalt indhold

Nå ud til hele København med busreklamer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du driver forretning eller på anden måde er interesseret i at nå mange folk, så skal du naturligvis tænke over, hvordan du vil gøre det. Der er nemlig mange måder at skabe opmærksomhed om din forretning eller sag på. Nogle vil være bedre end andre. Nogle vil måske også være bedre egnet end andre i bestemte tilfælde. Langt hen ad vejen er det vigtigste dog, at du kan nå en bred befolkning. Det kan du blandt andet ved hjælp af reklamer på bus.

Bred dine budskaber ud

Annonce

Du har faktisk rig mulighed for at benytte busreklamer til at brede dine budskaber ud. Blandt andet fordi det måske er mere tilgængeligt, end man skal tro. Du skal bare kontakte det rigtige mediebureau for at komme i gang.

Ved at benytte denne metode kan du nemt og enkelt nå vidt omkring. For så snart dine kampagner er fæstnet til forskellige køretøjer i den offentlige transport, så vil de helt naturligt komme omkring mange dele af byen.

Med en metode som denne kan du altså nå vidt og bredt omkring, både i geografisk forstand, men også i demografisk forstand. For der er ikke mange, der ikke i et eller andet omfang vil støde på den offentlige transport i byen. I sammen omgang vil de således blive eksponeret for dine budskaber.

Forskellige former for busreklamer

Der findes faktisk en del forskellige former for busreklamer. Når du derfor har besluttet dig for at markedsføre dig ad denne vej, så skal du til at beslutte dig for hvordan.

Du kan for eksempel vælge spots, der dækker hele bagenden på bussen. På den måde kan både fodgængere og andre passagerer næsten ikke undgå at få øje på dine kampagner.

En anden mulighed er de minde spots, der dækker siderne. Med dem er det de færreste bilister, der kan få øje på dine kampagner. Til gengæld kan det være nemmere for mange af byen fodgængere og cyklister. Og så er det naturligvis også godt, hvis du vil fange opmærksomheden fra de mange mennesker, der bare står og venter på at komme med den offentlige transport.

Der kan være flere ting at tænke over, når du skal vælge, hvilken type du skal gå med. For det er naturligvis værd at tænke over, hvordan du kan nå ud til flest muligt. Derudover kan det dog også være nødvendigt at tage højde for prisen. Men det skal altid være noget, du opvejer med blik for det endelige udbytte.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.