Annoncørbetalt indhold

Nye weekendoplevelser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du lyst til at tage på tur ud af København en weekend, og mangler du inspiration til, hvad du kan lave? Læs med her og bliv inspireret til, hvor turen skal gå hen.


Annonce

Der er masser at se rundt omkring på Sjælland, og afstandene er slet ikke så lange. Måske skal du tage på weekendtur og opleve noget af alt det, vores dejlige ø har at byde på.

Rundt på Sjælland

Sjælland er Danmarks største ø, og derfor er der rigeligt med muligheder for at tage ud til kysten og få nogle dejlige oplevelser på Sjælland. Opleve suset fra havvinden i kinderne, hvis du tage nordpå og besøger de flotte strande i den vilde natur i Nordsjælland. Her kan du også bo i sommerhus eller måske på badehotel og nyde en dejlig weekend tæt på naturen.


Tag et smut til Roskilde og fordyb dig i historiske seværdigheder såsom Vikingemuseet og den imponerende Roskilde Domkirke, hvor Danmarks tidligere konger er begravet.


Det kan være, du vil ned sydpå og opleve den rå natur, som har skabt Møns Klint. Tag lidt syd og besøg Geocenter, som er det sejeste sciencecenter, der gør dig klogere på Danmarks fortid. Det ligger ude midt i naturen og er en oplevelse både små og store vil kunne underholde sig med.

En tur over Kattegat 

Tag et smut til Jylland med MOLSLINJEN og oplev Jyllands største by, Aarhus, som har masser at byde på. Du kan finde mange gode caféer og restauranter, hvor du nemt få en bid mad eller en god drink på en af de mange gode caféer i Aarhus. Du kan for eksempel besøge disse caféer:


●       S’Vinbar

●       Café Viggo

●       Aarhus Brætspilcafé

●       La Cabra

●       Café Faust


Der findes rigtig mange gode caféer og restauranter i Aarhus. Hvis du tager til Latinerkvarteret, Vestergade og Frederiksbjerg, kan du med sikkerhed finde en hyggelig café. Og så er området langs åen selvfølgelig et besøg værd, hvis du vil suge storbystemningen til dig, imens du sipper på din latte.


På tur i Danmark

Uanset hvor i landet, du tager på weekendtur, er der masser at opleve i vores lille land. Fra store naturoplevelser til hyggelige byperler og lokale specialiteter, kan du altid få et dejligt minde fra en tur i Danmark.


Du kan skræddersy dit ophold, så du bor, som du bedst kan lide. Om det så er på hotel, i sommerhus eller noget helt tredje. Og så er det nemt at komme fra landsdel til landsdel med eksempelvis færge, som både sparer dig tid og brændstof. Weekendtur herhjemme kan bare noget helt specielt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.