Annoncørbetalt indhold

Oplev Forbløffende Underholdning Til Julefrokosten Med En Tryllekunstner

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

På listen over udefra booket underholdningsformer til julefrokosten finder vi det at booke en tryllekunstner blandt den absolutte top. Spørger man arrangørerne, hvordan det kan være, at netop tryllekunstnere hitter som underholdning ved julefrokosten, så er der flere årsager:

Påvirket publikum

Annonce

Langt de fleste julefrokoster har visse faktorer tilfælles – samlingspunktet er, foruden hinanden og maden, den store mængde alkohol og spiritus, der indtages. Det vil i langt de fleste tilfælde blive et mere og mere påvirket selskab, som dagen og aftenen skrider frem.

Et påvirket selskab er ofte ensbetydende med et energifyldt selskab. Derfor stiller det også store krav til underholdningsværdien, hvis selskabet skal fanges og have noget ud af den planlagte underholdning.

I den forbindelse topper en tryllekunstner til julefrokosten hitlisterne, da denne om nogen kan tilføre julefrokosten et ekstra lag. En tryllekunstner har som udgangspunkt altid i sinde at skabe stemning og godt humør – og selvfølgelig en masse fascination. Det gør tryllekunstneren ved at indtage julefrokosten med højt humør, god energi og masser af humor.

Desuden er en af de vigtigste egenskaber, de fleste tryllekunstnere besidder, når de gør deres entré som underholdning til julefrokosten, at de er utrolig inkluderende undervejs. Det betyder også, at selskabet ikke får lov at ”sidde og hænge”. Derimod bliver de en aktiv del af det underholdende indslag. Man skal huske på, at påvirkede festdeltagere nødigt vil og kan sidde stille ret længe ad gangen, hvilket stiller krav til underholdningen og dens inddragelse af selskabet.

Med en tryllekunstner vil selskabet blive engageret på et sådant niveau, at koncentrationsbesvær og utålmodighed udebliver, hvilket bidrager til et mere spændende trylleshow og bedre stemning.

Trylleri engagerer store som små

En tryllekunstners effekter er i udgangspunktet ikke aldersbetinget. Derfor er det at booke en tryllekunstner som underholdning til julefrokosten en sikker vinder, hvis julefrokosten huser både unge såvel som voksne og ældre deltagere.

Der vil altså være mulighed for at grine igennem og opleve den dybe fascination, uanset om man er ung, ældre eller midtimellem.

Effekterne har en høj grad af visuel karakter, ligesom mentalisme (tankelæsning og manipulation) også er en del af det arsenal, en tryllekunstner oftest inddrager undervejs i underholdningen. Netop det visuelle element i kombination med mentalismen er noget, alle store som små vil lade sig drage af.

Humoren står i midten

Tryllekunstneren sørger altid for at inkludere en masse skøre og sjove inputs trylleshowet igennem. Selskabet kan altså vide sig sikker på, at tryllerierne bakkes op af en stor portion humor og komik.

En professionel tryllekunstner karakteriseres bl.a. ved brugen af humor i showet. Effekterne må for alt i verden ikke stå alene, da en tryllekunstneroptræden på den måde hurtigt kan virke hul, kedelig og ligegyldig. Tænk over det: Hvor fedt er det at se verdens fedeste effekt, hvis man som selskab ikke er underholdt imens?

Derfor er det altid i en tryllekunstners tanker at inkorporere så meget humor som muligt igennem et trylleshow, så tryllekunstneren er sikker på, at underholdningen har de bedst mulige forudsætninger for at hitte.

Book en tryllekunstner som underholdning til julefrokost

Vi vil lade arrangørerne tale for sig selv ved at citere et par af dem, der gennem tiden har valgt at booke en tryllekunstner til deres julefrokost. Derefter håber vi ikke, der er den mindste tvivl om, at underholdning til julefrokosten i form at et magisk indslag kan være lige netop det, der gør festen og dagen helt speciel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.