Annoncørbetalt indhold

Oplever du strømsvigt? Få tips til situationen her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er strømmen gået, eller overvejer du præventivt, hvad du kan gøre, hvis det sker? Det er altid irriterende, hvis man pludselig står uden strøm, og specielt her i vintermånederne, hvor man pludselig kan risikere at stå i et temmelig mørkt hjem, hvis ikke der er elektricitet tilgængeligt. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt problemet er begrænset til dit hjem, eller om det er noget, der har ramt dit område generelt, kan du se strømafbrydelse København her.

Hvad kan du gøre?

Annonce

Hvis der er tale om en generel strømafbrydelse, er der ikke så meget andet at gøre end at vente på, at strømmen kommer tilbage. Derfor kan det altid betale sig at have enten lommelygter eller stearinlys klar, så man i det mindste kan få lidt lys. Strømafbrydelser varer sjældent særligt længe, men det er typisk lige præcis lang nok tid til, at det bliver irriterende, hvis man ikke kan se noget.

Særligt i vinterhalvåret, hvor der er meget mindre dagslys. Der er det nødvendigt med lyskilder, der ikke er afhængige af strøm. Du kan også bruge telefon, men så løber den hurtigere tør også. Det kan derfor være en idé at have en opladet powerbank liggende også .

Ligger fejlen i dit hjem?

Hvis strømmen går, er det vigtigt, at du som det første tjekker dit relæ. Måske det er slået fra, eller det kan være, der er sprunget en sikring. Det er heldigvis rimeligt nemt at skifte en sikring, og så er strømmen tilbage igen. Et pejlemærke kan være, hvis der er strøm i en del af huset – så er det med al sandsynlighed en sikring. Hvis strømmen er væk i hele hjemmet, er chancen for en større strømafbrydelse i området formentlig større.

Hvis strømmen går i længere tid

Hvis der er tale om en længerevarende strømafbrydelse, er noget af det, man gerne vil redde, køleskab og fryser eller i hvert fald indholdet. Mad kan som oftest godt holde adskillige timer i et køleskab eller en fryser, selvom den ikke er tændt. Det er bare ekstra vigtigt, at I sørger for at holde det lukket så meget som muligt – så fungerer det forhåbentlig fint, til strømmen er tilbage.

Tænker I, at der kan gå længere tid end et par timer, så kan I overveje enten at flytte nogle af tingene til en nabo eller en person i nærheden, der har strøm. Noget af det kan måske også tøes op og spises de næste dage, hvis det er nødvendigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.