Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du nemt en studiebolig i København på www.investeringogstudiebolig.dk

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

København er Danmarks største by og hovedstad, og derfor er der også masser af studieboliger i byen. Der er dermed mange muligheder for at finde den perfekte bolig, uanset om man søger en lejlighed eller muligheden for at gøre et forældrekøb.

Studieboliger i København – en unik kombination af investering og leje

Annonce

Der findes allerede mange måder, hvorpå man kan anskaffe sig en studiebolig i København – både hvis man ønsker at leje og købe – men hos Investering og Studiebolig tilbyder de et helt særligt koncept. Her præsenteres man nemlig for et alternativ til traditionelle forældrekøb, der giver mulighed for at investere i aktieselskabet og ikke i specifikke boliger. Det er dermed aktieselskabet, der står for opkøbet af boligerne, som investorerne har adgang til. Du som investor vil dermed blive medejer af attraktive studieboliger i både Århus, Odense og København, som du kan anvise børn, børnebørn og andre til. Herefter udarbejdes der en almindelig lejekontrakt. Størstedelen af de studieboliger, aktieselskabet råder over, ligger i dog hovedstadsområdet.


Der findes mange studieboliger i KBH, og de kan findes i alle byens kvarterer. Dette skyldes bl.a. byens popularitet og høje efterspørgsel efter boliger samt de mange studiemuligheder, som der er i KBH. Priserne varierer afhængigt af beliggenhed, størrelse etc., men hos Investing og Studiebolig er prisen ikke forbundet med en specifik lejlighed eller beliggenhed. Her investerer man nemlig i en aktie i Investering og Studiebolig A/S, og det er gennem denne, at man får adgang til de mange boliger, de har opkøbt rundt omkring i landet.

Nem og afkastrig investering i studieboliger i København

Det er således muligt at investere i boliger i København, der er beregnet til studerende, gennem det danske aktieselskab. Dette kan være en god investering, da der altid vil være en efterspørgsel efter studieboliger i en stor studieby som København. Lejeindtægten fra en københavnsk studiebolig er derfor også helt i top, da studerende er villige til at ofre meget for at bo så centralt som muligt – der, hvor det virkelig sker. Derfor vil der være mulighed for et fornuftigt afkast på investeringen i studieboliger i København via www.investeringogstudiebolig.dk, hvis man er villig til at acceptere den risiko, der er associeret ved boliginvesteringer. Hvis du har spørgsmål til afkast, risiko etc., eller du blot vil høre mere konceptet hos Investering og Studiebolig, så tøv ikke med at spørge det venlige personale.


Det er dog altid vigtigt at undersøge markedet grundigt, inden man beslutter sig for at investere i studieboliger i København – på den ene eller den anden måde. Det kan være en god idé at tale med andre, der har erfaring med investering i studieboliger i København, eller at søge råd hos en økonomisk rådgiver. Det kan også være en god idé at undersøge mulighederne for finansiering, så man kan få hjælp til at dække udgifterne.


Alt i alt kan investering i studieboliger i København hos www.investeringogstudiebolig.dk altså være en god mulighed for at tjene penge og få nem adgang til studieboliger, men det er vigtigt at tænke over mulige risici, inden man tager beslutningen om at investere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.