Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du blive mere glad for dit udseende

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Modsat hvad du måske kunne få indtryk af ved at læse modemagasiner, er det ikke kun ved at have timeglasform, at du kan fremstå præsentabel eller endda attraktiv overfor andre eller, vigtigere endnu, overfor dig selv. Langt hen ad vejen handler det om, hvordan du bærer dig selv. Her er det bl.a. ting som din kropsholdning, din påklædning, om du holder håret flot og din person ren, du skal tænke på. Læs her om, hvordan du får det bedste frem i dig.

Træn for at frigive endorfiner

Annonce

Din adfærd spiller en vigtig rolle, når det kommer til at gøre dig mere tiltrækkende. Hvis du af natur er ret nedstemt, kan det være svært at tvinge et smil frem, når du møder verden. Imidlertid er der nogle ting, du kan gøre, for at gøre det lettere for dig at møde verden med positivitet. Fx så kan du begynde at træne – ikke for at forbrænde fedt, men for at frigive endorfiner, der gør dig mere glad. Dette kan også give lidt mere overskud i hverdagen til at være til stede og nærværende.

Hold ryggen rank ude i verden

Meget tid ved computeren eller telefonen har en påvirkning på vores kropsholdning. Du kan begynde at øve dig i at holde ryggen rank – her kan yoga også hjælpe. Ikke at du behøver skyde brystet frem som en soldat, men står du oprejst, vil du virke mere selvsikker. Og så bliver det også nemmere at se folk i øjnene, du snakker med.

Gå med flere lag og tøj der passer dig

Din påklædning blev nævnt før som et sted, du også kan justere på for at blive mere attraktiv. Det kan betale sig at finde tøj, der passer til din stil og til din kropsform. Har du dele af kroppen, du har det sværere med, så kan du her gå med løse lag, mens tætsiddende tøj kan fremhæve de dele, du bedst kan lide. Det kan gøre meget for selvtilliden i det daglige.

Overvejer du fedtfrysning for at få bugt med sul?

Har du noget fedt, du absolut vil af med, kan du overveje fedtfrysning. Ved fedtfrysning fjernes nogle af fedtcellerne i det område, der behandles. Og så længe du ikke genoptager de spisevaner, der gjorde, fedtet kom der til at starte med, kommer det ikke igen. Forhør dig dog hos en professionel speciallæge i plastikkirurgi, før du kaster dig ud i sådan noget – og overvej også alternativerne først.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.