Annoncørbetalt indhold

Sådan opnår du smukke naturlige krøller

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Krøller er et populært look, der kan give en flot og feminin finish til enhver. Det er dog ikke altid let at opnå naturlige krøller, da du skal finde den rigtige teknik og produkter til din hårtype.

Curly Girl metoden fremhæver dine naturlige krøller

Annonce

Curly Girl metoden er en revolutionerende måde at pleje og style dine naturlige krøller på. Du kan med fordel blive klogere på Curly Girl Metoden ved at læse et blogindlæg om metoden. Curly Girl metoden fokuserer på at bruge produkter uden sulfater, silikone og alkohol, som alle kan tørre dine krøller ud. I stedet for dette anbefaler metoden at bruge produkter med fugtighedsgivende ingredienser som aloe vera, sheasmør og olivenolie. Dette vil hjælpe med at bevare fugtighedsniveauet i håret og give det et sundere look. Når du vasker dit hår, så skal du undgå at gnide det sammen eller massere det for meget - da dette kan ødelægge krøllernes struktur. I stedet for skal du blot lade shampooen sidde i et par minutter, inden du skyller den ud igen. Efterfølgende er det vigtigt at bruge en god leave-in conditioner til dit hår.

Forsøg dig med heatless curls eller andre stylingsmetoder

Du kan også forsøge at lave krøller med et naturligt look enten ved hjælp af heatless curls eller andre stylingsmetoder som krølle- eller glattejern. Heatless curls er en fantastisk måde at style dit hår på, uden at skulle bruge varme. Det kan enten være med et par fletninger eller en hårbøjle, som du snor håret rundt om. Du kan også prøve andre metoder til styling af dit hår som et krølle- eller glattejern. Det er dog vigtigt at huske på, at du skal bruge et varmebeskyttende produkt, inden du begynder at style dit hår. Typisk vil løsere krøller give et mere naturligt look. Du kan også rede dine krøller forsigtigt ud efter styling.

Hvordan man undgår uregerlige og kruset krøller

For at undgå kruset og uregerlige krøller, så er det vigtigt, at du bruger de rigtige produkter. Det første du skal gøre, er at finde en god shampoo og balsam, der passer til din hårtype. Når du har fundet den rette shampoo og balsam, så er det vigtigt, at du ikke overdriver med mængden af produktet - for meget kan give et fedtet look. Når du har vasket dit hår, så skal du tørre det forsigtig med et håndklæde - men pas på ikke at gnubbe for meget i hovedbunden eller langs længderne af dit hår.


Der er flere forskellige metoder til at opnå naturlige krøller på, det kunne eksempelvis være Curly Girl Metoden, heatless curls metoder eller alternativt varme styling.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.