Annoncørbetalt indhold

Sådan starter du din egen hjemmeside. 5 ting du skal bruge

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du med planer om at starte din egen hjemmeside, men ved ikke helt hvordan man gør? Så læs med her om de fem vigtigste ting du skal bruge til at starte en hjemmeside.

Et billigt webhotel

Annonce

Når man skal have sin egen hjemmeside, så er det første man skal have styr på et webhotel - find et billigt webhotel her. Et webhotel er en server, som kan hoste ens hjemmeside, og dermed gøre den tilgængelig for alle andre på internettet. Der findes utrolig mange forskellige udbydere af webhoteller, og det kan derfor vigtigt at finde det bedste og billigste webhotel.

Det rette domænenavn

Når man har fundet det billigste webhotel, skal man finde et godt domænenavn. Dette er fordi, at dit domænenavn er med til at sætte dit brand, og dermed også din hjemmeside. Derfor bør du overveje nøje, hvad du vil have dit domænenavn til at være. Et godt råd kan være at tage udgangspunkt i det navn man har på sin virksomhed - især hvis man allerede har en eksisterende virksomhed.

Et godt design

Et godt design omfatter både selve layoutet, farverne og ikke mindst brugervenligheden. For det første er det vigtigt, at man har et overskueligt layout på sin hjemmeside. Dette vil sige, at der ikke må være for mange elementer på siden, og at de elementer der er på siden skal have en mening. Endelig er brugervenligheden også meget vigtig for et godt design af en hjemmeside. Brugervenlighed handler om, hvor let det er for brugerne af hjemmesiden at finde rundt på den.

Tid til at opdatere

Der er sket meget siden den første hjemmeside blev oprettet, og i dag forventer brugerne perfekt brugervenlighed på en hjemmeside, som ligger på et billigt webhotel. Dette gælder uanset om man driver en virksomhed eller er privatperson, og stiller krav til, at man løbende opdaterer sin hjemmeside med nye informationer, så brugerne ikke kommer tilbage til en side der er forældet. Derfor skal man sikre sig tid til at opdatere sin hjemmeside jævnligt.

Synlighed

Når først ens hjemmeside er online, så er der flere ting man kan gøre for at få flere besøgende på sin side. En af de mest effektive metoder er nok SEO (Search Engine Optimization), som giver din side en bedre chance for at dukke op i Google og andre søgemaskiners resultater når folk søger efter noget indenfor dit emneområde.

Så har du lyst til at starte din egen hjemmeside? Det er relativt nemt hvis du følger disse råd og finder det billigste webhotel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.