Annoncørbetalt indhold

Sæt hjul under din have og høst flere bemærkelsesværdige fordele

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Plantekasser og højbede har i den grad gjort deres indtog i de private uderum gennem de seneste årtier. Det betyder også, at der hele tiden kommer bedre løsninger, som tilbyder en bedre kvalitet og en smartere funktionalitet til haveindretningen. Gode løsninger, som også giver dig en række fordele, hvis du er en af de mange, der går op i, hvordan din have eller din terrasse tager sig ud.

En af mulighederne for at opgradere dine højbede og nyde godt af den ekstra fleksibilitet er at vælge en af de smarte højbede på hjul, I denne artikel giver vi dig et hurtigt indblik i de fordele, der ligger i at sætte hjul under dine planter. For der findes flere end bare fordelen ved at gøre dine bede i haven mere flytbare end regulere højbede eller plantekasser.

Annonce

Langt bedre arbejdsforhold til både dig og dine planter

Med højbede på hjul er det meget lettere at flytte dine planter rundt og give dem den pleje, som de har bedst af. Det gælder for eksempel, når du skal vande dine planter – eller måske har du lyst til at flytte dem rundt, alt efter hvor lysforholdene er mest gunstige i løbet af dagen.

Ved at få bedet lidt op i højden gør du også din ryg en stor tjeneste. For på den måde undgår du at bøje uhensigtsmæssigt i ryggen, når du skal plante, luge eller plukke grøntsager fra den køkkenhave, du måske har anrettet i dine flytbare højbede. Det kan bestemt mærkes i længden – særligt hvis du er typen, der holder af at arbejde i haven i længere tid ad gangen.

Lad planterne gro ugeneret af skadedyr og for meget vand

En anden fordel, som er værd at bemærke, når du overvejer at købe højbede på hjul, er at du gør det sværere for skadedyr som for eksempel snegle at trænge ind til dine kære planter og beskadige dem. Flere af plantekasserne på hjul, som vi har set, er desuden ikke helt lukket til i bunden. Det gør det muligt for overskydende vand at trænge væk fra jorden, så planternes rødder ikke rådner.

Plantekasser på hjul giver dig desuden langt bedre muligheder for at indrette din have eller terrasse noget lettere, end med stationære pendanter. Men husk at kigge efter modeller, hvor hjulene er af høj nok kvalitet til at de kan holde i adskillige sæsoner udendørs. Dem finder du blandt andet hos Stålhaven, hvor de selv fremstiller deres egne højbede med hjul i deres lille smedje i Nordjylland.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.