Annoncørbetalt indhold

Skab et lækkert badeværelse med disse tilføjelser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Badeværelset er et af de rum, der bliver brugt mest, og derfor må man gerne kunne mærke, at der er blevet kælet for detaljerne. Hvis du ønsker et mere luksuriøst badeværelse der emmer af kvalitet, kan du læse med her.

Gem rodet væk og hav styr på opbevaringen

Annonce

Første skridt til at få et mere luksuriøst badeværelse, er at kigge på hvordan badeværelset set ud, og hvordan man kan ændre det. En simpel måde at få et flottere badeværelse på er, at sørge for at badeværelset er rent og pænt. Jo mere simpelt badeværelset er i form af farver og materialer, jo mere behageligt er det at være der. Derfor er det en god idé at gemme sæber, makeup, tandbørster og andet toiletgrej væk i lukkede skabe eller skuffer. Det gør både badeværelset pænere at se på, men det gør det også lettere for dig at gøre rent, når du ikke hele tiden skal flytte rundt på ting.

Overvej farver og materialer

Når du har fået styr på rodet på dit badeværelse, får du lettere ved at danne dig et overblik over badeværelset. Det kan være, at du synes en farverig væg vil klæde badeværelset, eller at et farvet badeforhæng vil friske rummet op. Når rummet er rent og opryddet, er det lettere at forholde sig til, hvordan det kan se ud, og hvilke farver og materialer du vil blive glad for at have. Husk dog, at nogle materialer kræver mere vedligeholdelse end andre, og at nogle typer maling passer bedre til fugten på et badeværelse end andre.

Skal du have fliser på badeværelset?

Fliser er igen blevet populære, og med god grund. Først og fremmest fungerer fliser godt i våde og fugtige miljøer, da de ikke tager skade af vand. Derfor er de også lette at rengøre og at holde rene. Udover det kan fliser også give et smukt farvespil på badeværelset. Du kan holde dig til ensfarvede fliser, eller du kan prøve dig frem ved at mixe og matche forskellige farver. En simpel måde at gøre dette på er ved at købe terazzofliser, der i sig selv har et smukt, varieret farvespil.

Gør badet til en luksuriøs oplevelse 

En anden måde du kan sikre, at dit badeværelse bliver mere luksuriøst, er ved at opgradere dit bad. Badet er et af de vigtigste ting på badeværelset, og derfor må det også gerne føles som en luksus at gå i bad. Overvej derfor om du skal have udskiftet fliser eller armaturer, eller om du skal have en stilren og transparent brusevæg der matcher enhver bruseniche.

Detaljerne gør en stor forskel 

Ligesom med alle andre rum i huset, er det detaljerne der binder rummet sammen, og det er også via dem, du sikrer dig den rette stemning. Sørg derfor for, at have noget fint interiør på badeværelset, der giver dig følelsen af luksus. Du kan overveje at kigge i boligblade eller på de sociale medier, hvis du mangler inspiration, og derefter overveje, hvilke muligheder du har. Måske skal du skifte håndklæder, så de passer sammen, eller anskaffe nye lamper og lys eller planter, der kan give rummet en smule farve.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.