Annoncørbetalt indhold

Slut året af med bravur

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvordan fejrer du nytårsaften? Det nye år står for døren, og det skal selvfølgelig fejres. Er du stadig i tvivl om, hvordan årets sidste dag skal markeres, så læs med her.

De gode rammer

Annonce

Hvis du gerne vil fejre nytårsaften og gøre det til en uforglemmelig oplevelse, så start med at skabe nogle hyggelige og festlige rammer. I det hele taget er der mange, som gør lige dét ekstra ud af tingene, når snakken falder på nytåret.


●    Pynt fint op med friske blomster, glitter og andet pynt

●    Puds skoene og find selskabstøjet/det fine tøj frem

●    Dæk bordet med dit flotteste service – og den hvide dug!


Mange bække små, og hvis du gør noget ud af detaljerne, så vil aftenen hurtigt fremstå magisk og speciel. Selvom det kan virke fjollet, så skaber det også en god nytårsstemning at finde bordbomber og serpentiner frem. Også selvom du ellers har pyntet glamourøst op.


Nytårsaften er også indbegrebet af traditioner. Måske har du selv nogle traditioner, som du gerne vil bidrage med, og du kan også spørge dine gæster, om de har nogle sjove idéer til underholdning eller andet i løbet af aftenen. De fleste kan blive enige om, at man i hvert fald ser Dronningens nytårstale klokken 18.

Den gode mad

En anden ting, som de fleste forbinder med nytårsaften, er selvfølgelig nytårsmenuen. Den lækre, eksklusive menu, som du ikke lige laver til hverdag. Måske tænker du kaviar, hummer eller den dyre røde bøf nede fra slagteren?


Nytårsmenuen skal naturligvis ledsages af noget lækkert til ganen. For eksempel de dyre bobler eller kraftige rødvine. Ja, der findes et hav af forskellige nytårsretter til enhver smag, og du har sikkert helt styr på, hvad dine gæster godt kan lide.


Det kan også være, du hellere vil fokusere på at være social med dine gæster og faktisk gerne selv vil vartes op, selvom du måske er vært. Derfor kan du også have i tankerne, om du dette år skal bestille en nytårsmenu ud af huset. Så kan du slappe af og nyde, at andre har gjort alt arbejdet for dig.

Den store fest

Nytårsaften kulminerer i nytårsfesten. Når Miss Sophie har skålet færdig, og rådhusklokkerne bimler og bamler, så er der fest. Det nye år er begyndt, og snart står den på brudte nytårsforsætter, januarudsalg og hverdag igen.


Mange københavnere kan blive enige om, at det er vigtigt at opleve festfyrværkeriet omkring søerne. Der er hyggelig stemning, og du kan få en sludder for en sladder med andre lokale.


Om du skal ud i det københavnske natteliv og skåle nytåret ind med andre festglade mennesker, eller om du foretrækker at hygge derhjemme med velkendte ansigter, det er helt op til dig. Rigtig godt nytår.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.