Annoncørbetalt indhold

Vi arrangerer den bedste afskedsceremoni

Pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange ting at overveje, når det kommer til den afdødes afskedsceremoni. Uanset om den afdøde har noteret sine sidste ønsker ned i forbindelse med ’min sidste vilje’, eller du selv står med overvejelserne i forbindelse med bisættelsen.

Vores bedemænd kan hjælpe dig med både den lille familiehøjtidelighed eller den større begravelse, hvor alle venner og familiemedlemmer kan deltage. Det er helt op til den enkelte, hvordan de ønsker at afskedsceremoni skal forløbe sig.

Annonce

Mange af os har været igennem det at miste en pårørende. Man står pludselig midt i det uforudsete og skal planlægge bisættelsen og en smuk afskedsceremoni for den afdøde. Bedemand i København er et firma, som tilbyder komplette arrangementer af kirkelige og folkelige bisættelser i København. Anden form for afskedsceremoni, der passer til den afdødes ønsker og tanker kan også godt arrangeres.

De perfekte blomster til den afdødes bisættelse

En af de overvejelser som man skal gøre sig i forbindelse med den afdødes bisættelse; er blomsterne. Når den afdøde skal bisættes, er der både blomster i forbindelse med båren, når selve afskedsceremonien bliver afholdt, men der skal også vælges gravpynt til den afdøde, når denne bliver nedsat i jorden – dette er selvfølgelig kun, hvis man som pårørende ønsker det.

Din lokale bedemand står derfor klar til at rådgive dig i forbindelse med dine blomstervalg. Der findes mange forskellige typer af kiste- og urnepynt, og vi har derfor samlet et udvalg af de blomster som andre har valgt i forbindelse med deres afdødes bisættelse.

En af de mest smertefulde dele af livet er at sige farvel til en pårørende. Vi bestræber os derfor på at være en pålidelig og omsorgsfuld støtte for dig igennem hele planlægningen. Du kan derfor kontakte os hele døgnet rundt.

Kontakt os døgnet rundt

Vi er en begravelsesforretning, som arrangerer begravelser og afskedsceremonier i København. Vi leverer et fuldendt og prisvenligt produkt, som giver dig mulighed for let at organisere alt fra blomster til kister og urner. Vi er her for at hjælpe dig hele døgnet, så du kan få arrangeret den perfekte afskedsceremoni.

Hvis der er spørgsmål til vores services eller ansvar som bedemand kan du kontakte vores bedemand i København på tlf. 3586 8686.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.