Annoncørbetalt indhold

Vil du have råd til mere i hverdagen?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drømmer du om at have lidt flere penge til rådighed i hverdagen, så der er plads til flere af de sjove ting? Her guider vi til, hvad du kan gøre i dagligdagen for at få mere luft i budgettet.

Få pengene til at række længere

Annonce

Der er flere måde, hvorpå du kan spare penge, som du kan bruge på mere fornøjelige ting, end regning og andre forpligtelser. Her får du det korte overblik med de mest væsentlige spørgsmål, der kan have betydning for din økonomi:

●     Hvor meget betaler du for fødevarer?

●     Hvor højt er dit vand-, strøm- og varmeforbrug?

●     Hvilke abonnementer har du?

●     Hvilke forsikringer betaler du for?

I det nedenstående uddyber vi punkterne enkeltvis.

Hvor meget betaler du for fødevarer?

En af de største månedlige udgifterposter er den til mad og drikke. Dan dig et overblik over, hvor meget du bruger på fødevarer i din mobil eller netbank. Virker beløber stort, så se på, om du kan finde billigere fødevarer ellermåske erstatte noget af kødet med grønt.

Du kan også købe ind ud fra de gode tilbud, som butikkerne løbende har. Eller lav en madplan. Så undgår du for impulskøb. Køb også gerne smart ind, så du ikke skal smide så meget mad ud, eller indfør en restedag om ugen, hvor du får brugt de varer,du har til overs i køleskabet.

Hvor højt er dit vand-, strøm- og varmeforbrug?

kWh-priserne har været stigende, så her bør du tænke strategisk. Kan det være en ide at vælge en mere vedvarende energiform som solceller, eller kan en varmepumpe erstatte det gamle fyr? Er det muligt at holde en lavere temperatur indendørs, og har du eventuelt en elaftale med variabel pris, så du kan udnytte de tidsintervaller, hvor kWh-prisen er lavere?

Du kan også gøre andre små ting som at tage kortere bade, slukke lyset, når du forlader et rum eller sikre at elektronik ikke står på standby. Køb også gerne elektroniske apparater med det mest miljøvenlige energimærke. Alting tæller, og på den lange bane kan det blive til en pæn besparelse.

Hvilke abonnementer har du?

Har du styr på alle dine abonnementer? Det kan både være til mobiltelefonen, internettet og streaming med videre. Måske kan du undvære nogle af dem? I nogle tilfælde kan du opnå samlerabat, hvis du benytter dig af den samme udbyder. Du kan eksempelvis samle dit mobil- og internetabonnement, Eller samle alle familiens mobilabonnementer hos samme selskab.

Hvilke forsikringer betaler du for?

Forsikringer er nødvendige, men de behøver ikke koste alverden. Få et overblik over dine forsikringer, og se, om andre selskaber har bedre priser og dækninger. Du kan måske også opnå samlerabat, hvis du vælger samme udbyder til alle dine forsikringer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.