Annonce
BYLIV

Årets SV-festival tager dig med sydpå til Sydhavnen

Soulsangerinden Freja Kirk er en af de mange artister, der spiller på SV-festival i år. Foto: Mikkel Dahlstrøm

Skal du med en tur sydpå til Sydhavnen, når årets SV-festival løber af stablen? I år vil scenen nemlig rumme alt fra afrojazz til persisk ambient til tyrkisk indiefolk og meget mere.

Deltagere kan glæde sig over 25 koncerter, hvor artister som soulsangerinden Freja Kirk, solobassisten Bára Gisladottír, stemmeikonet Marcela Lucatelli og gruppen Kalaha står klar til at give publikum en fantastisk oplevelse.

Festivalens tema er syd, som grundet coronapandemien måske kan opleves lidt anderledes i år.

Annonce

- Efter en lang coronatid længes vi efter at rejse ud. Mange vil sydpå væk fra isolationen. Selv om, der er genåbninger på vej, er udenlandsrejser stadig lidt bøvlet - så hvad med at tage sydpå til Sydhavnen, siger Jan Lippert, leder af SV-festival, og tilføjer:

- Samtidig har vi også brug for selv at åbne meget mere op og invitere verdenen ind i vores egen baghave med et ’ja tak’ til skøn diversitet, alskens nationaliteter og globale særpræg i mangfoldighedens navn.

SV-festival 2021 finder sted fra lørdag 5. juni til og med lørdag 12. juni. Som noget nyt har man mulighed for at komme på byvandring i Sydhavnens mellemrum.

Der kan læses mere om festivalen, programmet samt information om billetbestilling på www.sv-festival.dk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce