Annonce
Byliv

19-årige Stefanos 'fader' fyrene på Finsensvej

Den tidligere frisør på Finsensvej 37 A er lukket ned og er nu overtaget af Cut By Stefanos, som er ejet af Stefanos Elias El Assal. Foto: Julie Stougaard

Inde hos frisøren Cut By Stefanos på Finsensvej 37 A vrimler det med mennesker. Foruden ejeren, 19-årige Stefanos Elias El Assal, og kunden i stolen har tre unge fyre taget plads i lokalet. De er venner af Stefanos og får sig en lille snak, mens han rutineret fører trimmeren gennem håret på den unge mand i stolen.

- Jeg bliver klippet her af Stefanos en gang om ugen, og så sidder vi og får en lille sludder og tager nogle gange ud og spiser sammen bagefter, når han er færdig. Det er hyggeligt, siger den ene af vennerne med et smil.

Styr på stilen

Siden Cut By Stefanos tidligere på året overtog damefrisøren Sheila Hair Center, er det hovedsageligt unge mænd, der lægger vejen forbi salonen. Og Stefanos er da også helt skarp på, hvad de unge vil have.

- Jeg er god til at lave en 'fade', siger han med et overbærende smil til journalisten, der er nødt til at få forklaret, hvad sådan en frits indebærer. Det viser sig at være en klipning, hvor nakken er helt bar, og håret op efter bliver gradvist længere og længere.

En sådan klipning koster 200 kroner, og skal skægget også have en tur i forbindelse med en fade, skal man af med 250 kroner.

Du kan se mere og booke tid på salonens Instagram her.


Annonce
København

16-årig forbrændt efter ildspåsættelse af spritdispenser

Detailhandel

Åbner lille ny butik: - Jeg synes det har manglet i Valby

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Selskabet bag Parken overvejer at sælge nationalarenaen

Byggeri

Stort byggeprojekt nedlægger 62 parkeringspladser: - Det bliver et trafikalt kaos

København

Zoulikha ledte efter fleksjob i fem år: Nu syr hun sine egne produkter i baggården

Byggeri

Slaget om den grønne baggård på Jagtvej er næsten tabt: Sådan sikrer vi resten af Nørrebros oaser

23-årige Lotte skal forsvare, at hun bliver boende i provinsen: - Folk har nærmest ondt af mig, fordi jeg ikke bor i byen

Byliv

19-årige Stefanos 'fader' fyrene på Finsensvej

27-årig nordjyde skrev et 150 sider langt manifest og kaldte sine planer om et massemord for hævnens dag

Annonce