Annoncørbetalt indhold

3 ting der gør din lejlighed mere indbydende

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som lejlighedsejer, så har du ikke de samme muligheder, når det gælder ændringer på din grund, som hvis du var ejer af dit eget hus. Derfor har vi fundet 3 ting, som kan hjælpe dig med at gøre din lejlighed mere indbydende, når du skal have gæster på besøg. De 3 ting vi har fundet kan bruges af alle der bor i lejlighed, ligegyldigt om det er en et værelses lejlighed på 30 kvadratmeter, eller om det er en penthouse på 250 kvadratmeter. Læs mere herunder.

Sørg for at opgangen er ren

Annonce

Selvom det kan være irriterende, at man skal gå og rydde op efter andre i opgaven. Så er opgangen det første en gæst vil blive modtaget af, når det gælder en lejlighed. Ved et hus vil det være indkørslen, forhaven, eller blot fronten af huset. Her har man mere rådighed over, hvordan det skal se ud, end hvis man bor i lejlighed.

Hvis du sørger for at din opgang er ren, så bliver gæsterne modtaget af noget der er indbydende, et sted de gerne vil ind, og et sted de gerne besøger. Hvis en opgang er ulækker, lugter og trapperne er beskidte, så har man ikke den samme lyst til at gå på opdagelse i bygningen, og vi kan garantere, at gæsterne ikke føler sig velkomne på samme måde.

Det er i nogle byer populært med trappevask, hvor man får et firma udefra til at stå for rengøringen. Det er f.eks. meget populært med trappevask i København, så beboerne ikke skal tænke over, at de skal ud og vaske gulvet.

Lav din entré indbydende

Mange ser blot deres entré som et sted de smider skoene, tager jakken af og så går ind i lejligheden. Men entréen er også den første del af dit hjem, som dine gæster bliver budt ind til. Derfor er det en god idé at tænke over, hvordan du kan lave den indbydende.

Vi foreslår, at man bruger billeder, som udstråler glæde. Billeder der symboliserer, at nu er man et dejligt sted, men selvfølgelig også billeder, som viser hvem du er som person.

Derudover kan det være en god idé at have jakker i et skab der kan lukkes, og måske gøre noget ekstra ud af området, hvor du opbevarer sko. Sørg også gerne for, at det kun er nogle af dine sko der står fremme, så det ikke ser rodet ud.

Hvis du følger ovenstående råd, så er du godt på vej til at lave en indbydende entré.

Brug lyse farver

En lejlighed har oftest ikke lige så mange vinduer, som man har i et hus. Derfor kan det hurtigt føles mørkt og dystert. Ved at bruge lyse farver på vægge og møbler, kan man få lejligheden til at lyse mere op. Det gør den automatisk mere indbydende, og gør at man føler sig mere velkommen, når man træder ind i den.

En god farve til en væg kan som eksempel være en lys beige eller en lys grå. Så kommer man væk fra den kedelige hvide, men giver stadig lejligheden et touch, som får den til at virke lys.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.