Annoncørbetalt indhold

3 tips til at få en lille københavnerlejlighed til at føles større

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At bo i København er ikke helt billigt, og det kan være svært at finde en bolig inde midt i København, som faktisk er til at betale, uden du behøver at have mange penge. De fleste mennesker, der ønsker at bo så centralt som muligt i København, er nødsaget til at gå på kompromis med boligen, og det betyder ofte, at lejligheden er ret lille. Det kan være svært at indrette en lille lejlighed, fordi der helst skal være plads til alle de nødvendige møbler, uden det kommer til at være helt proppet i lejligheden. Det er en balancegang, der kan være svær at mestre, men heldigvis er der hjælp at hente, således du kan få mest muligt ud af dine få kvadratmeter. Læs med i artiklen herunder og få 3 tips til, hvordan du kan få din lille københavnerlejlighed til at føles større.


Annonce

Skjult opbevaringsplads

Alle mennesker har brug for opbevaringsplads i hjemmet, men i en lille københavnerlejlighed kan det være svært at finde plads til opbevaring. Derfor bør du overveje, hvordan du kan skabe skjult opbevaringsplads, uden det fylder for meget i lejligheden. Det kan du blandt andet gøre med en praktisk boxseng, hvor der er plads til opbevaring under sengen. Pladsen under din seng er alligevel bare spildplads, og derfor kan du lige så godt bruge det til opbevaring af alle de ting, du gerne vil have gemt væk. Hvis du mangler en ny boxmadras, kan du finde et stort udvalg af flotte og enkle boxmadrasser lige her. De findes i mange størrelser, så du kan finde en, der passer til lige netop din lejlighed. Hvis du bor i en lille københavnerlejlighed, har du højst sandsynligt ikke plads til en kæmpe seng, men derfor behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og du kan stadig benytte pladsen under sengen til opbevaring.


Undgå for mange forskellige farver

Hvis du vil have din lille lejlighed til at føles større, end den egentlig er, så kan det også være en god idé at undgå for mange forskellige kraftige farver i din indretning. For mange farver kan hurtigt komme til at virke rodet, hvilket ikke er optimalt i et lille hjem, hvor der i forvejen ikke er særligt meget plads. Hvis du vil have din lille lejlighed til at føles større, kan det derfor være en fordel at indrette dit hjem med lyse, naturlige farver, som giver dit hjem et roligt og enkelt udtryk.


Vælg lette møbler

Et andet tip, der kan få din lille københavnerlejlighed til at føles større, er ved at vælge lette møbler i din indretning. Møbler, der er for tunge, kan hurtigt komme til at fylde alt for meget, så det er bedre at prioritere lettere møbler, der ikke fylder så meget i rummet. Desuden kan det være en god idé at sørge for at få nogle af dine møbler løftet fra gulvet, da det også vil skabe en større lethed og dermed få din lille lejlighed til at syne større, end den egentlig er.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.