Annoncørbetalt indhold

3 tips til corona-venlig dating

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

3 tips til corona-venlig dating

Mange har i løbet af de sidste par år måske oplevet at corona pandemien satte en kæp i hjulet på deres dating-planer, og lagde en dæmper på dating-livet. Det betyder dog ikke, at dating er blevet helt umuligt, og der er stadig massere sjove måder at møde nye mennesker og partnere på. Det kræver bare, at man tænker en smule kreativt. Specielt i de større byer er der massere af ting at give jer til på en date. Læs videre for at få 3 tips til hvordan du kan møde nye mennesker og date corona-venligt.

Annonce

Walk and talk 

En klassisk go-to date er en gåtur med en kop kaffe. På den måde kan i lære hinanden at kende på en uforpligtende måde, da gåturen er mindre intim end for eksempel en lille restaurant, hvor i sidder overfor hinanden hele aftenen. Med walk and talk daten kan i også finde hyggelige og romantiske ruter at gå, eller vise hinanden jeres favorit steder i byen. De fleste har nok også oplevet, hvordan snakken på en eller anden måde flyder lettere når man går. Derudover er dette også en utrolig corona-venlig form for date, da i kan holde lidt afstand og samtidig er ude i den friske luft, hvor eventuel smitte har sværere ved at spredes. Hvis du dog stadig ikke er helt tryg ved tanken om at mødes fysisk er der stadig massere af muligheder for at date. Du kan for eksempel deltage i en chat online hvor du hurtigt kan møde nye spændende mennesker og snakke med dem i et sikkert online rum. Uanset hvilken form for dating eller partner du foretrækker og hvad du er mest tryg ved kan du finde det på Scor.

Brug byen

I forlængelse af walk and talk daten er det også en god ide at bruge byen og de mange oplevelser den har at byde på. Der er mange steder der under pandemien har haft det hårdt økonomisk, så ved at opsøge forskellige oplevelser i byen bliver jeres date corona-venlig på mere end én måde. I kan for eksempel besøge et af de mange museer eller gallerier i København, finde en spændende ny restaurant eller cafe at besøge, eller tage i Tivoli. Det er næsten kun fantasien, og måske et par restriktioner, der sætter grænser for hvad i kan tage jer til. Det vigtigste er bare at udnytte bymiljøet omkring jer og på den måde opleve ting sammen og støtte lokale forretninger og kulturinstitutioner på samme tid. En dobbelt-corona-venlig date.

Følg vejledningerne 

Dating-livet når selvfølgelig også til et punkt hvor det bare ikke er muligt at holde den anbefalede afstand eller blive ved med at gå ture udenfor, og hvor i vil være tættere og mere intime. Hvis din dating skal være corona-venlig er det dog vigtigt, at både dig og din partner lader jer teste og vaccinere, hvis i ikke allerede er det, og er opmærksomme på eventuelle symptomer. Det er ikke noget der kan ødelægge en hyggelig aften og en god date som en positivt corona test.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.