Annoncørbetalt indhold

4 Kreative ting du kan lave med dine børn derhjemme

Pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er der noget mere hyggeligt end at sidde i varmen på en regnvejrsdag med børnene? For at undgå familien bliver uvenner over et spil Matador, eller bare sidder på hver deres tablet eller mobil, så kan det være en god idé at prøve kræfter med de kreative evner i familien. Hvem ved, måske finder i nogle nye talenter?

I denne artikel kommer vi med en række stærke bud på kreative ting der kan laves af både børn og voksne, så alle har det sjovt undervejs. De fleste af materialerne vil være ting der allerede findes i jeres hjem, som papirsposer eller sølvpapir, så i værste fald vil en hurtig tur i det lokale supermarked være rigeligt for at kunne komme godt i gang!

Annonce

1. Origami

Dette oldgamle asiatiske påfund er oplagt til børn der har en god fantasi. De vil sætte stor pris på at kunne omdanne et fladt stykke papir til et tre-dimensionelt kunstværk de kan tage og føle på. Der findes i dag mange guides på internettet der har nemme og hurtige instruktioner som børn i alle aldre kan følge og få gode resultater på kort tid.

Samtidig er det en billig måde at hygge sig på, da en enkelt pakke printerpapir kan holde i lang tid. Men er det noget der er et hit i hjemmet, kan vi dog godt anbefale at købe farvet papir, ligesom det er muligt at anvende reklamer, gamle konvolutter eller andet - så får man også genbrugt!

2. Papirsposer

En af de bedste ting vi kender til i vores hjem er papirsposer. De er nemlig utroligt alsidige når det gælder kreativitet og leg. De er stærke og holdbare, så selv de helt små børn kan lege med uden at ødelægge dem. Børnene kan male på dem, klistre ting på dem, klippe huller i dem og meget mere. Du kan endda bruge dem til Origami som nævnt ovenfor, hvis du er løbet tør for papir!

Prøv for eksempel at lave farlige masker til Halloween, eller klip en papirspose i strimler og brug dem som kongekroner eller diademer! Mulighederne er endeløse, og uanset hvad dine børn finder spændende vil du med garanti kunne finde på en måde at skabe noget sjovt og spændende med en papirspose.

3. Bagværk er altid populært

Hvis i både ønsker at stille sulten, og samtidig få udfoldet jeres kreative sider - så anbefaler vi at prøve lykken i køkkenet. Til de helt små børn vil vi anbefale pandekager - prøv eventuelt at komme lidt frugtfarve i dejen, det kan hurtigt gøre en normal pandekage super spændende!

Til de lidt ældre børn kan det være oplagt at bage cupcakes der derefter kan dekoreres og udsmykkes med glasur, sukkerperler, chokolade og hvad ellers i har derhjemme i køleskabet og skabene. Men pas på! Man bliver hurtigt vant til at kunne nyde en lækkerbisken.

4. Kunst fra naturen

Til den aktive familie der tager børnene med på stranden eller i skoven, kan man ofte have samlet sig en mindre bunke sten, blade og andre genstande fra naturen som børnene på magisk vis har smuglet med hjem.

I stedet for at smide disse ud som de bliver opdaget, kan du gemme dem i en lille bunke til en kold regnvejrsdag. Alle disse ting fra naturen kan nemlig bruges til at lave smukke collager eller kunstværker - og du vil ofte blive forbavset over hvad dine børn kan finde på af sjove ting og sager!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.