Annonce
Kom med til fødselsdag

90 år, og dét skal fejres: FrederiksbergLIV inviterer til gratis koncert med Hjalmer

For 90 år siden udkom Frederiksberg Bladet for første gang. Vi fejrer fødselsdagen med en koncert med Hjalmer på Frederiksberg Rådhus. Foto: Byrd/Kasper Løjtved
For 90 år siden udkom Frederiksberg Bladet for første gang. Det fejrede vi stille på selve fødselsdagen, men nu skal det fejres med et brag af en koncert.

Mens vi alle holdt sommerferie, kunne en gammel dame fejre rund fødselsdag. I august 19131 så Frederiksberg Bladet for første gang dagens lys, og det fejrede vi stille med en genudgivelse af det første eksemplar af den sidenhen højt skattede lokalavis.

Men en rund fødselsdag skal ikke kun gå stille af, så derfor har vi besluttet os for at fejre fødselsdagen med et brag torsdag 2. december, hvor vi inviterer hele Frederiksberg til en gratis koncert med folkekære Hjalmer. Hjalmer Larsen, der både rammer store som små, mange og få, høj som lav - ligesom vi kan lide det som lokalmedie.

"Men, holder I så ikke en reception, så vi kan komme forbi og sige tillykke", tænker du nu ... og til det er svaret nej.

Jesper Gisli, chefredaktør

Der kan være cirka 800 publikummer i den smukke rådhushal, men vi venter med at udbyde de gratis billetter, til vi er klogere på, hvordan coronasituationen udvikler sig. Derfor åbner vi først op for billetsystemet søndag 28. november klokken 07.00. Altså fire dage før koncerten. Det ville være ærgerligt, hvis 800 Frederiksberg-borgere har billet, hvorefter vi kun må lukke eksempelvis 200 ind. Så vær klar ved tasterne søndag 28. november.

Annonce

Lokale talenter varmer op for Hjalmer

Ligesom vi har livestreamet tre valgdebatter under den netop afsluttede valgkamp, vil vi også livestreame hele koncerten på FrederiksbergLIV.dk så alle de, der ikke får billet, kan se med på telefonen, på computeren eller andre devices. Gratis, naturligvis. Dette kan lade sig gøre, fordi Henrik Jessen og ASA Stilladsservice ApS sponsorerer livestreamingen. Tusind tak for det!

Koncerten med Hjalmer begynder klokken 19.00, og inden da vil vi i et par timer give mulighed for, at lokale talenter kan vise sig frem. Også livestreamet, naturligvis.

Helst musik, men stand-up eller anden underholdning er også velkommen. Skriv til jesper@frederiksbergLIV.dk og sæt et par ord og gerne vedhæftede eksempler på talentet - så udvælger vi en håndfuld, der kan varme op for Hjalmer torsdag 2. december.

"Men, holder I så ikke en reception, så vi kan komme forbi og sige tillykke", tænker du nu ... og til det er svaret nej. Det kunne være hyggeligt med en reception eller med et stort kaffe-kage-bord på Gammel Kongevej. Men uanset om disse bliver godt besøgt, er det alligevel få i forhold til, hvor mange vi er på Frederiksberg. Så vi vil meget hellere give os alle en koncert og samle hele Frederiksberg om god og glad musik. Det er LIV, og det er #BegejstringOgFællesskaber

Tillykke til os alle med de 90 år. Vi ses 2. december.

Annonce
Kaos

Københavnere må lede i timevis: Hvorfor er der ikke parkeringspladser til alle med en p-licens?

Fødselsdags-koncert

Hjalmer Larsen gav den gas på Frederiksberg Rådhus: Avisen fejrede fødselsdag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Stor ændring i elsket og udskældt gadefest

Mette Frederiksen beklager butiksbesøg uden mundbind

Gratis koncert

Nu er de første 100 billetter frigivet: Her henter du din billet til næste uges koncert med Hjalmer

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Annonce