Annoncørbetalt indhold

Alkoholmisbrug rammer hele familien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et alkoholmisbrug er ikke kun en personlig ting. Det er noget, der også går ud over familie og venner. Derfor kan det være en oplagt ting at gå i misbrugsbehandling. Og gerne gøre det i god tid.


Annonce

Et alkoholmisbrug rammer hårdt

At have et alkoholmisbrug rammer hårdt og ofte på mange personer. Der er tale om en sygdom, der både er hård for den ramte personligt, men i høj grad også for de pårørende. Ofte bliver de pårørende gang på gang skuffet og svigtet af personen, der lider af alkoholmisbrug. Den afhængige lider i en hverdag med fysisk og mental afhængighed og en usund livsstil. Det slider på helbredet.


Alkohol og Danmark

Alkohol fylder meget i den danske kultur. Der kommer alkohol på bordet ved stort set alle festlige lejligheder, og ofte er det i store mængder. Men mange steder også som en naturlig ting i hverdagen. Over 600.000 mennesker i Danmark har et alkoholforbrug, der skader helbredet. Af dem er omkring 150.000 afhængige af alkohol. Altså en lidelse, der kræver behandling.


Gå i behandling hos Det Gode Liv

Men det er for rigtig mange et stort skridt, at skulle gå i behandling for alkoholmisbrug. Det kræver erkendelse af problemet med alkoholafvænning, og erkendelse af, at man ikke kan løse det selv. Det er vigtigt at vide, at det aldrig er for sent at gå i behandling, og de er hos blandt andet behandlingsstedet Det Gode Liv muligt, at gå i døgnbehandling. Så der er ikke noget at vente på.


Hvad er alkoholbehandling?

Det basale i en alkoholbehandling er først og fremmest at give indsigt i sygdommen. Altså hvordan drikketrangen skal takles og få en forståelse for hvorfor personen drikker. Motivationen til at komme ud af sit misbrug er nok det vigtigste for at det kan lykkedes. Alle misbrugere har nogle underliggende årsager til, hvorfor personen er kommet til et misbrug. Man skal være klar til at gøre det for sin egen skyld, og ikke kun for de pårørende, der måske har fået den pågældende til at gå i behandling. Desuden er mentale værktøjer er super vigtige for at kunne vende tilbage til et normalt liv efter behandlingen.


Alkoholmisbrug i børnefamilien

Især børnene lider, når en far eller en mor har sygdommen alkoholmisbrug. Mere end 120.000 børn vokser op i et hjem, hvor der er alkoholmisbrug. Derfor er det så vigtigt, at gå i behandling for sygdommen. Og det er super vigtigt at gøre det, inden problemet forværres. Også fordi børn som vokser op i et hjem, hvor der er misbrug, har meget større risiko for selv at udvikle et alkoholmisbrug eller et andet misbrug.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.