Annoncørbetalt indhold

Anbefaling til nytårsmenu ud af huset i Københavns område

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

December kan for mange danskere let blive en stresset måned, hvor tiden bruges forkert. Især til jul og nytår bliver meget af tiden brugt i køkkenet for at lave mad og vaske op efter middagene. Selvom mange ønsker at bruge tiden i ferien med deres nære relationer, ender man alligevel med at bruge alt for lang tid i køkkenet. Hvis du leder efter en måde hvorpå du ikke behøver at gå på kompromis med kvalitet og smag af nytårsmaden samtidig med at du kan tilbringe din tid sammen med familie og venner, kan det være at mad ud af huset er lige det du går og drømmer om.


Annonce

Når nytårsaften nærmer sig, er der mange ting at skulle holde styr på. En af disse ting er middagen. Hvornår skal der spises og hvad skal middagen bestå af? Ikke nok med at det tager lang tid at tilberede middagen kan planlægningen og ende ud med at blive en tidsrøver. Herefter vil oprydning og opvasken også tage en del tid og det kan let være, at man ikke får brugt lige så lang tid med sine gæster, som man ellers havde håbet på. Der findes dog en let løsning, hvis man gerne vil kunne servere en lækker middag til nytår uden at skulle bruge mere tid i køkkenet og mindre tid med venner og familie. Nytårsmenu ud af huset i København gør det til en mulighed at kunne tilbringe ekstra meget tid med dem du ønsker uden for køkkenets rammer.


Sådan fungerer mad ud af huset 

Mad ud af huset nytårsaften er et super alternativ til dem, der ønsker en lækker nytårsmiddag uden at skulle tilbringe unødigt meget tid i køkkenet. På den måde kan du altså sagtens have en lækker nytårsmenu klar og samtidig tilbringe ekstra meget tid med dine gæster. Det eneste der skal gøres efter menuen er blevet bestilt, er blot at hente maden mellem klokken 10 og 14 den 31. december. Udleveringen af mad foregår nemt, hurtigt og effektivt hvilket betyder at du ikke behøver at vente længe i køen, før du får den mad udleveret. Herefter stiller du maden på køl indtil kort før den ønskede spisetid. Ved at følge nogle simple instrukser kan du på egen hånd varme maden op på kort tid. Efter maden er blevet varmet op, er den klar til servering og du kan nu nyde en lækker nytårsmenu med dine gæster.


En lækker nytårsmenu 

Nytårsmenuen består af en forret, hovedret og en klassisk dessert. Som det første kan du til forret byde dine gæster på en dejlig røget lakserillette med urter. Hovedretten består af mør kalv med trøffelsovs. Til dessert kan du og dine gæster sætte tænderne i en hjemmelavet brownie samt en mousse med hindbærsmag. Menuen er simpelt, lækker og fremstillet i høj kvalitet. Der er noget for enhver smag. Du behøver ikke at bekymre dig om selv at skulle finde på menuer, lave maden og da opvasken er minimal, vil du næsten ikke bruge noget tid i køkkenet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.