Annonce
Kendt på Frederiksberg

Anne Vig: Min mormor på 100 har meninger om mine frisurer på tv

Foto: Bo Børresen

Færdiggør sætningerne ...

Det, der optager mig mest lige nu, er ... på det mere personlige plan er, hvornår min mand og jeg kan komme af sted på vores planlagte Camino-vandring i Nordspanien, uden at corona får lov til at overskygge turen. Vi satser nu på at tilbagelægge de cirka 800 kilometer til fods i foråret 2022.

Jeg kan absolut ikke ... forestille mig at flytte på landet. Selvom jeg er opvokset i en lille by ved Roskilde med gadekær og marker, så er jeg i dag inkarneret byboer. Jeg elsker byens lys på en frostklar decemberaften.

Annonce

Hvis jeg blev borgmester, var det første, jeg ville vedtage ... at der skulle arrangeres nogle gode oplevelser for kommunens børn og unge, som har betalt en høj pris under nedlukningen det seneste år. De fortjener ekstra klasseture og en masse kram den kommende tid.

Det bedste ved Frederiksberg er ... følelsen af intimitet midt i en storby - tilsat Frederiksberg Have og Søndermarken, som jeg vandrer eller løber gennem flere gange om ugen.

- Jeg kunne sagtens leve af rugbrødsmadder, erklærer Anne Vig. Foto: Bo Børresen


Det menneske jeg beundrer mest, er ... min mormor, som blev 100 år i 2020. Hun har hele mit liv været familiens samlende figur, som har inspireret os alle. Hun følger stadig med i nyhedsstrømmen og har meninger om både politik, bøger, X Factor og mine frisurer på tv.

Jeg bliver glad, når ... jeg ser mennesker nå et mål, de virkelig har kæmpet for. Det kan være folk tæt på mig, men det kan også være en sportsudøver, der vinder OL-guld eller en journalist, der har afsløret noget stort, og hædres med Cavlingprisen.

Jeg bliver ked af det, når ... jeg ser, hvordan folk i øjeblikket ytrer sig på de sociale medier. Jeg bliver både forundret, vred og ked af det, når jeg nogle gange læser, hvad folk synes, det er ok at skrive til andre i for eksempel en facebooktråd. Dér synes jeg, vi har en fælles opgave, som skal løses.

Hvis jeg skulle bagtale mig selv, ville jeg sige ... hende Anne Vig forsøger at få det til at se ud som om, hun løber og træner i ét væk, når man følger hende på Instagram. Men jeg tror faktisk ofte, at det kun bliver til en enkelt tur eller to om ugen

Anne Vig

Født 3. juni 1972 (48 år)

Har boet på Frederiksberg siden 2011

Gift med Kim

Mor til Gustav (15 år) og bonusmor til Sasja (27 år) og Isabella (26 år)

Journalist og nyhedsvært på TV 2 News

Fast vært på det politiske magasin ’Tirsdagsanalysen’ på TV 2 News

Tidligere vært på ’Supergeil’ på DR1 og ’Plan B’ på DR2 samt udgående reportervært på ’Sporløs’ på DR1

Tidligere DR-radiovært på ’P3 Nyhederne’ samt ’P4 i P1’ og ’Det elektriske barometer'

Mit bedste klimaråd er ... sådan på det nære plan at huske eget indkøbsnet og at tænke over, om badet behøver at tage et kvarter.

I mit køleskab har jeg altid ... rødbeder, leverpostej og gulerødder. Jeg kunne sagtens leve af rugbrødsmadder, som også er det jeg savner mest, når jeg rejser. Og så er jeg sådan en type, der har gulerodsstave i en pose i håndtasken. Just in case.

Det gode liv er, når ... jeg slentrer hjem ad Gammel Kongevej efter en skøn venindeaften på en af Frederiksbergs hyggelige restauranter. Mæt af mad og intense snakke om dét, der optager os lige nu.

Jeg trænger til ... at sætte mig op i en flyver og rejse et sted hen. Destinationen er næsten underordnet. Bare at høre nogle tale et andet sprog, at kunne indsnuse en anden luft og drikke et glas vin i solen på en lille plads i en fremmed by. Det ville lige nu være helt fantastisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce