Annoncørbetalt indhold

APC Forsikringsmæglere skifter administrerende direktør

Two young boys and businessmen makes a profit with a Euro making machine. Lots of money comes out of the homemade money machine. Bling. Boys are dressed in business suit with glasses and have large smiles on their face. Retro styled.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.


Manden bag en af de mest succesfulde historier på pensionsmarkedet i Danmark trækker sig nu som administrerende direktør for APC Forsikringsmæglere for at udfylde en ny rolle som bestyrelsesformand. Den nye direktør er allerede fundet, så APC kan fortsætte med at optimere de danske lønmodtagers pensionsordninger.

Annonce


Fortsætter som bestyrelsesformand

Peter Lindblad er manden bag Danmarks største forsikringsmægler, APC Forsikringsmæglere. På kun 13 år har han formået at skabe en yderst succesfuld virksomhed. Årsagen hertil er blandt andet, at Peter Lindblad selv har en masse erfaring fra tidligere stillinger i pensionsbranchen.


Inden han stiftede virksomheden, arbejdede han blandt andet som pensionsrådgiver i Codan, hvor han senere fik stillingen som salgsdirektør. Derudover har han også arbejdet som salgsdirektør i SEB Pension i en årrække, indtil han i 2007 valgte at stifte APC Forsikringsmæglere.


Peter Lindblad har dermed kunnet identificere de problemstillinger og udfordringer, som den meget komplekse pensionsjungle er forbundet med. Der er med andre ord tale om en mand, der har mange års erfaring inden for pensionsbranchen, og som har både egenskaberne og kvalifikationerne til at drive en uvildig pensionsmægler.


Imidlertid har Peter Lindblad valgt at stoppe som administrerende direktør hos APC Forsikringsmæglere. Thomas Rydahl bliver ny direktør hos APC, mens Peter Lindblad fortsætter som bestyrelsesformand lidt endnu.


APC Forsikringsmæglere vil stadigvæk fungere som uvildig pensionsrådgiver, der har fokus på at sikre transparens i en branche, der ellers har en tendens til at være meget uigennemsigtig. De kan dermed hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du i dag har den mest optimale pensionsordning.


APC kan hjælpe dig med din pensionsordning

Der findes i dag rigtig mange forskellige pensionsselskaber, som du kan vælge at have din pension hos, men du kan ikke være sikker på, at du kan få 100 % uvildig rådgivning hos disse selskaber. Det handler i sidste ende om penge for dem, og da du er en betalende kunde hos dem, vil de ikke nødvendigvis rådgive dig til at skifte pensionsselskab - selvom du kunne få en bedre løsning hos et andet firma.


Har du brug for en uvildig og kompetent gennemgang af din pension, enten for at få overblik eller for at få vurderet, om du har den rette ordning, så kan du med fordel vælge APC Forsikringsmæglere.


På trods af at Peter Lindblad stopper som direktør hos APC Forsikringsmæglere kan du stadig nyde godt af de mange fordele, som APC tilbyder til deres kunder.


APC Forsikringsmæglere er en uafhængig og 100 % uvildig pensionsmægler. Faktisk er det landets absolut største af sin slags, og de har specialiseret sig i at hjælpe deres kunder med at få overblik og gennemsigtighed, når det kommer til deres pensionsordning.


De tilbyder blandt andet frit valg mellem alle relevante pensionsselskaber på markedet, så du på den måde kan få den rette og den mest optimale pensionsløsning, der imødekommer dine ønsker og behov.


Derudover tilbyder de også løbende opdateringer, analyser og anbefalinger til deres kunder ud fra hver kundes individuelle situation. På den måde bliver du som pensionskunde klædt bedst muligt på til selv at kunne træffe den endelige beslutning om, hvor dine pensionsmidler skal placeres henne.


APC Forsikringsmæglere har kun dine interesser for øje, så de på den måde kan sikre dig, at du får den bedst mulige pensionsordning. Pensionsbranchen er kendt for at være lidt af en jungle bestående af mange forskellige løsninger og utallige skjulte gebyrer, som kan være svære at gennemskue. Med en uvildig rådgiver ved din side kan du få et bedre overblik over din pension.

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.