Annoncørbetalt indhold

Bør du vælge en brugt hybrid- eller el-bil?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du gerne vil leve en grønnere hverdag, og du gerne vil have noget af det nyeste teknologi til at stå i din indkørsel, så kan det være en god ide, at du overvejer at købe en hybridbil eller en elbil. Der er dog større forskellige på disse to typer af biler, og det kan være svært at beslutte, hvilken en der passer bedst til dine behov. Derfor kan du nedenfor læse to fordele ved både elbil og hybridbil, og efterfølgende kan du lede efter en nyere eller en brugtbil med en hybridmotor eller en elmotor, som passer til din hverdag.


Annonce

Mere fleksibilitet med hybridmotor

Når du vælger en hybridbil, så er får du en motor, hvor du har mere fleksibilitet. Du kan altså selv beslutte dig for, når du kører, om du vil køre på el, eller om du vil køre med en almindelig dieselmotor. Dette betyder, at du kan beslutte dig for, hvordan din kørekomfort skal være. Der er en bedre fremdrift i en almindelig dieselmotor, men når du kører på el, så vil din bil udlede mindre larm i kabinen, og du vil kunne nyde at køre i stilhed. Derudover er der en stor fleksibilitet i, hvordan du gerne vil fordele dine kilometer, så du kan bestemme, hvor meget du tanker hver gang, at du vil køre på diesel.


Længere kilometertal med hybridmotor

Når du beslutter dig for at køre i en hybridbil i stedet for en almindelig elbil, så kan du også komme meget længere, end du ellers ville. Dette er, fordi du kan benytte de kilometer, som du kan komme på el, men når dette så løber ud, s¨kan du skifte til den almindelige diesel funktion i motoren, og du vil kunne komme så langt, som du har lyst til, så længe du tanker på vejen. Du kan altså komme længere på kortere tid, hvis du vælger en hybridbil. Dette er specielt en god løsning for dig, som pendler ofte, og som har behov for at kunne komme langt i din bil, uden at du behøver at bekymre dig om, at der ikke er nok kilometer at få.


Renere energi med en elmotor

Vælger du at købe en elbil til din indkørsel, så vælger du en bil, som kører på helt ren grøn energi. Dette gør, at du kan blive langt grønnere i din hverdag, og du kan spare på den CO2 udledning, som du, og alle andre, udleder hver dag. Har du derfor en meget grøn indstilling til din hverdag, vil du gerne gøre noget bedre for at hjælp på klimaet på globalt plan og hjælp på luftforureningen i dit lokalområde, så er det en god ide, at du investerer i en bil med elmotor. Så kan du være sikker på, at du gør mere for ikke at sætte større CO2-fodaftryk end højest muligt.


Mindre vedligeholdelse med en elmotor

Derudover, når du vælger at købe en elbil, så vælger du en løsning, hvor du ikke skal bekymre dig i samme grad, når det kommer til mekanikerregninger. Det er videnskabeligt bevist, at du skal mindre til mekaniker med din elbil, end du skal med en almindelig dieselbil og en hybridbil, og derfor kan det hurtigt blive en god investering, fordi der ikke er samme grad af vedligeholdelse. Derudover er der også mange funktioner i en elbil, som du ikke kan få i en hybridbil, og det vil derfor også være sværere for dig selv at bedømme, hvordan en fejl i en elmotor kan fikses. Derfor er det vigtigt, at du vælger en elbil, hvis du er sikker på, at du vil tage din bil til en professionel mekaniker og ikke selv stå med hovedet under kølerhjelmen.


Dine prioriteter i hverdagen

Når du skal vælge mellem en hybridbil og en elbil, så kommer det an på, hvilke prioriteter, du har i din hverdag. Pendler du langt mellem hjem og arbejde, og kører du ofte længere strækninger, så er det en god ide, at du sørger for at købe en bil, som kan stå distancen. Her er en elbil ikke det ideelle valg, da du ikke vil kunne få det samme kilometertal i tanken, men vælger du en elbil vil du til gengæld kunne få en bil med mindre vedligeholdelse som er langt grønnere på vejen. Det er altså i sidste end op til, hvilke prioriteter og krav, som du stiller til din bil i hverdagen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.