Annoncørbetalt indhold

Bestil den ultimative rejse og kom væk fra det travle liv i København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi liver nu til dages I en travl hverdag med mange praktiske gøremål, hvor en rejse kan være meget kært velkommen. På en rejse får du mulighed for at komme væk fra alle hverdagens trummerum, så du i stedet kan slappe af og oplade din batterier.

Der findes mange forskellige typer rejser, og derfor har du også fri mulighed for at finde en rejse, som vil give dig den ultimative rejse følelse. Det er netop denne følelse, som giver en dejlig pause fra det travle liv i København, så du virkelig føler, at du har sat hverdagen på pause.

Annonce


Mange forskellige rejsetyper

Hos Corendon finder du et stort udvalg af rejser. Med en lang række forskellige rejsetyper, kan du selv sammensætte den ultimative rejse for dig og din familie. Du kan blandt andet finde all inclusive rejser, afslapnings rejser og rejser med vandland, så hele familien kan få det sjovt.

Rejsetyperne kan alle byde på noget forskelligt. All inclusive er den ultimative rejsepakke, hvor du betaler for alt på forhånd. Med andre ord er både hotel, fly, transport og al mad og drikke inkluderet. Dermed skal du ikke løfte en finger, men blot slappe max af og nyde sydens sol. Klik her og se mere om all inclusive rejser og andre rejsetyper.


Hotel og vandland for alle

Du kan også vælge at booke fly og hotel på forhånd, så du har lidt mere frihed på din rejse. Her kan du vælge mellem en lang række hoteller med pool, som også er beliggende tæt på stranden. Dermed skal du blot selv vælge, som du vil dase ved poolen eller ved stranden.

Vælger du et hotel med tilhørende vandland, så er der også sjov og mange timers underholdning til de mindste i familien. Vandlandet foregår under opsyn, så du kan slappe af, mens dine børn leger rundt i vandet i timevis.


Find et hotel indenfor dit budget

På hjemmesiden finder du et smart værktøj, hvor du har mulighed for at finde hoteller indenfor dit budget. Du kan nemlig indtaste informationer såsom afrejselufthavn, destination, datoer for rejsen, længden for rejsen og dit budget. Baseret på disse informationer vil du få vist en liste over potentielle hoteller, som du kan vælge mellem.

Corendon tilbyder rejser til både Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Bulgarien og Curacao. Der er derfor rig mulighed for at planlægge en lækker rejse under sydens sol, hvor sol og varme er en garanti.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.