Annoncørbetalt indhold

BetterSmile – 5-stjernet tandregulering

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du besøger vores tandlægeklinikker i København, er du sikret en professionel behandling. Vores team fordeler sig på tre forskellige klinikker, som tæller over 100 tandlæger, klinikassistenter, tandplejere, specialtandlæger, sterilassistenter, m.fl. Vi har teorien og erfaringen i orden og går altid op i både kvalitet og den gode oplevelse for patienten.

Invisalign – en moderne bøjle

Annonce

Investerer du i et Invisalign-forløb, vil du gennemgå en tandregulering, der både føles og sidder bedre end de traditionelle togskinner. Det gør den, fordi Invisalign-skinnerne fremstilles og tilpasses ud fra en nøje udmålt 3D-scanning af dit personlige tandsæt.

Med en Invisalign-skinne vil du opdage, at tandretningen sker op til 50 % hurtigere end den traditionelle tandbøjle. Effektiviteten og hurtigheden er resultatet af mange års hårdt forarbejde med tandregulering på verdensplan.

Vi tilbyder en uforpligtende konsultation

Ønsker du at få rettet dine tænder med en Invisalign-skinne, tilbyder vi en uforpligtende konsultation, hvor vi undersøger dine tænder og vurderer, om Invisalign-behandlingen er den rigtige vej at gå for dig. Det er nemlig ikke alles tandsæt, der er egnede til denne type behandling.

Undersøgelsen foretages af vores uddannede specialister, som vil informere og guide dig gennem, hvad forløbet vil bestå af. Her vil specialisterne gennemgå Invisalign-systemet, varighed for behandlingen, pris og ikke mindst, hvordan vi fastholder den korrekte placering af tænderne, når forløbet er slut.

Til forundersøgelsen vil vi desuden lave en 3D-scanning af dit tandsæt, som vil vise, hvordan dine tænder kommer til at se ud efter en Invisalign-behandling. Viser det sig, at Invisalign ikke er den rette vej at gå for dig, henviser vi dig gerne til de rette specialister.

En investering i dit drømmesmil

Efter forundersøgelsen og 3D-scaninningen modtager du al information samt et prisoverslag. Herefter vil du have 14 dages betænkningstid til at overveje, om behandlingen er noget for dig.

Vi giver dig de 14 dage, fordi det er en stor beslutning. Behandlingen vil resultere i et helt nyt smil og udtryk.

Skulle der opstå tvivl eller spørgsmål vedrørende behandlingen, prisen eller noget helt tredje, står vi naturligvis klar med yderligere vejledning. Vi vil gøre vores bedste for at bane vejen for dit drømmesmil.

Finansiering af Invisalign

Tandregulering er ofte en stor mundfuld – bogstaveligt talt. Det samme kan finansieringen af den være. Derfor tilbyder vi, at du kan opdele din betaling i 6, 12 eller 18 dele, uden at det vil koste dig en krone mere. Læs mere om priser og finansieringen af dit drømmesmil på vores hjemmeside.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.